Koncept

Ta del av video, musik eller foton på andra enheter

DLNA

Om du ansluter surfplattan till ett WiFi-nätverk hemma (hemmanätverk) kan du ta del av video, musik eller foton genom att länka andra enheter enligt följande.
Anmärkning
  • För detaljer om uppspelningsbara format på uppspelningsenheten, se den bruksanvisning som medföljer uppspelningsenheten.

A: Spela upp innehåll som lagrats på annan enhet (server)

Du kan spela upp innehåll lagrat på en server såsom en dator eller en ljudenhet på surfplattan.

B: Skicka innehåll lagrat på surfplattan till annan enhet (uppspelningsenhet) och spela upp det på (Throwing-uppspelning)

Du kan skicka innehåll lagrat på surfplattan till annan enhet såsom en TV och spela upp det på denna enhet.

C: Skicka (Throwing) innehåll lagrat på en enhet (server) till annan enhet (uppspelningsenhet) och spela upp det

Då du använder surfplattan kan du skicka innehåll lagrat på en server såsom en dator eller ljudenhet till en annan enhet såsom en TV för uppspelning på denna enhet.

A: Skicka musikinnehåll lagrat på surfplattan till andra enheter (uppspelningsenheter) och spela upp det på (Throwing-uppspelning)

Du kan skicka musikinnehåll lagrat på surfplattan och samtidigt spela upp innehållet via hemmanätverket på enheter med PARTY STREAMING-funktion.

B:  Skicka (Throwing) musikinnehåll lagrat på en enhet (server) till andra enheter (uppspelningsenheter) och spela upp det

Du kan skicka musikinnehåll lagrat på hemmanätverket och samtidigt spela upp innehållet via hemmanätverket på enheter med PARTY STREAMING-funktion.
Relaterade ämnen