De Gameverbetering-app starten

De Gameverbetering-app maakt de gameplay veel handiger met diverse functies. Tijdens het spelen van een game kunt u de geluidskwaliteit van de microfoon voor chatgesprekken met een headset verbeteren afhankelijk van het type microfoon, de kleuren of weergave-effecten van weergegeven inhoud en geluiden aanpassen, en nog veel meer.

Gedownloade games worden automatisch opgeslagen in de Gameverbetering-app, en u kunt de games snel openen vanuit het Gameverbetering-menu.

 1. Ga naar en tik op (pictogram Gameverbetering).

Overzicht van het scherm

Afbeelding die laat zien waar elke functie zich bevindt op het Gameverbeteringscherm. Rechter bovengebied, van links naar rechts, 1 en 2. Bovenste gebied, 3. Middelste gebied, 4.

 1. Voeg handmatig nieuwe games toe.
 2. Instellingen van Gameverbetering
 3. Aanbevolen – Een inleiding in de functies van Gameverbetering en de aanbevolen games wordt weergegeven.
 4. Gamestarter

  Gedownloade games worden automatisch weergegeven. Tik op het pictogram van een game om de game te starten.

  Tik op (Pictogram Gameprofiel) om een screenshot of video te bekijken die is opgenomen met de Gameverbetering-app.


Gamepictogrammen opslaan

U kunt alle gamestarters tezamen opslaan en beheren op het scherm van de Gameverbetering-app. Gamepictogrammen die u op het scherm van de Gameverbetering-app hebt opgeslagen, worden verborgen op het Startscherm en in de applade.

 1. Tik op (knop Instellingen van Gameverbetering) en tik vervolgens op de schakelaar [Gamepictogrammen in opslag] om de functie in te schakelen.

Hint

 • Als de gamepictogrammen niet kunnen worden opgeslagen, controleert u of u het Startscherm van [Xperia Home] niet hebt veranderd, en of (pictogram Gameverbetering) op het Startscherm staat.