Photo Pro ontdekken

Photo Pro heeft twee hoofdfuncties: de modus BASIC (basis) en de modi AUTO/P/S/M. Met de modus BASIC (Basis) kunt u eenvoudig foto's maken en video's opnemen op een manier die vergelijkbaar is met een gewone smartphone-camera. In de modi AUTO/P/S/M kunt u uw ideale beelden vastleggen alsof u een professionele camera gebruikt.

Modus BASIC (Basis)

Met een smartphone kunt u eenvoudig foto's maken en video's opnemen door op het scherm te tikken. U kunt moeiteloos wisselen tussen een supergroothoek- en een telefotolens.

Naast het maken van foto's met automatisch door de camera gemaakte instellingen op basis van de scène en omstandigheden, kunt u ook de continue-opnamemodus, het Bokeh-effect, de helderheids- en kleurinstelling, en nog veel meer gebruiken.

De interface schakelt automatisch om, zodat u de camera zowel verticaal als horizontaal kunt gebruiken.

Verticale stijl

Afbeelding van het Photo Pro-stand-byscherm in de modus BASIS (Basis) in de staande stand

Horizontale stijl

Afbeelding van het Photo Pro-stand-byscherm in de modus BASIS (Basis) in de liggende stand

Modi AUTO/P/S/M

De modi AUTO/P/S/M bevatten bedieningselementen die u normaal gesproken alleen tegenkomt op professionele camera's. U kunt automatische instellingen selecteren of handmatig de ISO, sluitertijd, witbalans en nog veel meer instellen. U kunt ook kiezen voor uitvoer in de RAW-indeling.

Afbeelding van het Photo Pro-stand-byscherm in de modus Prioriteit voor sluitersnelheid