Ανακάλυψη Photo Pro

Το Photo Pro έχει δύο κύρια χαρακτηριστικά, τη λειτουργία BASIC (Βασική) και τις λειτουργίες AUTO/P/S/M. Με τη λειτουργία BASIC (Βασική), μπορείτε εύκολα να βγάλετε φωτογραφίες και να εγγράψετε βίντεο με τρόπο παρόμοιο με την κανονική κάμερα του smartphone. Με τις λειτουργίες AUTO/P/S/M, μπορείτε να τραβήξετε ιδανικές εικόνες σαν να χρησιμοποιείτε επαγγελματική κάμερα.

BASIC (Βασική) λειτουργία

Αξιοποιώντας τη λειτουργικότητα των smartphone, μπορείτε εύκολα να βγάζετε φωτογραφίες και να εγγράφετε βίντεο πατώντας την οθόνη. Οι φακοί μπορούν να μεταβούν ομαλά από υπερ-ευρεία γωνία σε τηλεφωτογραφία.

Εκτός από τη λήψη φωτογραφιών με ρυθμίσεις που προσαρμόζονται αυτόματα από την κάμερα ανάλογα με το σκηνικό και τις συνθήκες, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία συνεχούς λήψης, το εφέ Μποκέ, τη φωτεινότητα και τη ρύθμιση χρωμάτων και πολλά άλλα.

Η διασύνδεση αλλάζει αυτόματα, για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάμερα κατακόρυφα και οριζόντια.

Κατακόρυφο στυλ

Εικόνα της οθόνης αναμονής Photo Pro σε λειτουργία BASIC (Βασική) σε κατακόρυφο προσανατολισμό

Οριζόντιο στυλ

Εικόνα της οθόνης αναμονής Photo Pro σε λειτουργία BASIC (Βασική) σε οριζόντιο προσανατολισμό

Λειτουργίες AUTO/P/S/M

Οι λειτουργίες AUTO/P/S/M έχουν χειριστήρια που συνήθως μπορούν να βρεθούν σε επαγγελματικές κάμερες. Μπορείτε να επιλέξετε αυτόματες ρυθμίσεις ή να ελέγξετε χειροκίνητα το ISO, την ταχύτητα κλείστρου, την ισορροπία λευκού και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να κάνετε έξοδο σε μορφή RAW.

Εικόνα της οθόνης αναμονής Photo Pro στη λειτουργία προτεραιότητας ταχύτητας κλείστρου