Ασύρματος κατοπτρισμός της οθόνης της συσκευής σας σε τηλεόραση

Αν η τηλεόρασή σας ή άλλη μεγάλη οθόνη υποστηρίζει κατοπτρισμό, μπορείτε να απολαμβάνετε περιεχόμενο από τη συσκευή σας στην τηλεόραση ή στην οθόνη χωρίς να χρησιμοποιήσετε καλωδιακή σύνδεση.

Κατοπτρισμός της οθόνης της συσκευής σας σε υποστηριζόμενη τηλεόραση

Μπορείτε να χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Κατοπτρισμός οθόνης για να εμφανίσετε την οθόνη της συσκευής σας σε τηλεόραση ή άλλη μεγάλη οθόνη χωρίς να χρησιμοποιήσετε καλώδιο σύνδεσης.

Η τεχνολογία Wi-Fi Direct δημιουργεί ασύρματη σύνδεση μεταξύ των δύο συσκευών, ώστε να μπορείτε να κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία για να ακούσετε μουσική από τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας τα ηχεία της τηλεόρασης.

 1. Τηλεόραση: Ακολουθήστε τις οδηγίες στον Οδηγό χρήστη της τηλεόρασής σας, για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης.
 2. Η συσκευή σας: Βρείτε και πατήστε τις επιλογές [Ρυθμίσεις] > [Σύνδεση συσκευής] > [Προτιμήσεις σύνδεσης] > [Κατοπτρισμός οθόνης].
 3. Πατήστε [ΕΝΑΡΞΗ].
 4. Πατήστε [ΟΚ] και επιλέξτε μια συσκευή.


Για να διακόψετε τον κατοπτρισμό οθόνης μεταξύ συσκευών

 1. Βρείτε και πατήστε τις επιλογές [Ρυθμίσεις] > [Σύνδεση συσκευής] > [Προτιμήσεις σύνδεσης] > [Κατοπτρισμός οθόνης].
 2. Πατήστε [Αποσύνδεση] και, στη συνέχεια, πατήστε [OK].


Σημείωση

 • Η λειτουργία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τηλεοράσεις που υποστηρίζουν τη δυνατότητα κατοπτρισμού οθόνης.
 • Όταν χρησιμοποιείτε τον κατοπτρισμό οθόνης, μην καλύπτετε την περιοχή της κεραίας Wi-Fi της συσκευής σας.
 • Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Κατοπτρισμός οθόνης, η ποιότητα εικόνας μπορεί μερικές φορές να επηρεάζεται αρνητικά, αν υπάρχει παρεμβολή από άλλα δίκτυα Wi-Fi.

Υπόδειξη

 • Μπορείτε, επίσης, να διακόψετε τον κατοπτρισμό οθόνης πατώντας την ειδοποίηση που εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης της συσκευής σας. Σύρετε τη γραμμή κατάστασης προς τα κάτω και πατήστε (Εικονίδιο κάτω βέλους) και, στη συνέχεια, πατήστε [Αποσύνδεση] > [OK].
 • Πατήστε (Εικονίδιο περισσότερων) για περισσότερες επιλογές.

Κατοπτρισμός της οθόνης της συσκευής σας στην τηλεόρασή σας όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές συμβατές με Chromecast

Μπορείτε να αντικατοπτρίσετε την οθόνη της συσκευής σας στην τηλεόρασή σας όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές συμβατές με Chromecast, όπως το YouTube.

Πατήστε το κουμπί Cast στην οθόνη της εφαρμογής και, στη συνέχεια, επιλέξτε την τηλεόρασή σας για να αντικατοπτρίσετε την οθόνη της συσκευής σας στην τηλεόραση. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή και η τηλεόρασή σας είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Google Cast Help στη διεύθυνση support.google.com/.


Υπόδειξη

 • Ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε στην εφαρμογή στην τηλεόραση με τον ίδιο λογαριασμό Google που χρησιμοποιείτε στη συσκευή σας, ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε.