Systeem voor personal audioSRS-X77

Muziek via een netwerk beluisteren op een pc (Windows 8) (Windows Media Player)

U kunt een pc gebruiken als een controller (besturingsapparaat).

Na het opstarten van Windows Media Player kunt u muziek afspelen met behulp van de functie [Play To]. Volg voor de bediening de instructies op het scherm van de pc.

 1. Verbind de luidspreker en pc met hetzelfde netwerk.

  Verbind de luidspreker en pc met hetzelfde SSID van de draadloze router.

  Wanneer de verbinding voltooid is, licht de indicator LINK oranje of roze op.

 2. Tik op de knop NETWORK.

  De indicator NETWORK licht wit op en de luidspreker schakelt over naar de modus NETWORK.

  In plaats van op de knop NETWORK te tikken, kunt u de modus NETWORK ook automatisch activeren op de luidspreker door Windows Media Player te starten en muziek af te spelen met behulp van de functie [Play To].

 3. Klik met de rechtermuisknop op het Start-scherm van de pc.

  Als u een aanraakscherm hebt, veegt u vanaf de onderkant naar de bovenkant van het Start-scherm en selecteert u vervolgens [All Apps] in de rechteronderhoek van het scherm.

 4. Selecteer [Windows Media Player].

 5. Klik met de rechtermuisknop op een nummer dat u wilt afspelen of blijf dat nummer ingedrukt houden.
 6. Selecteer [Play To] in het menu.

  De lijst met apparaten wordt weergegeven.

 7. Selecteer [SRS-X77].

 8. Speel het geselecteerde nummer af en pas het volume aan.

  Het geselecteerde nummer zal hoorbaar zijn via de luidspreker.

Hint

 • Na het downloaden en installeren van SongPal op uw smartphone/iPhone, kunt u deze gebruiken als afstandsbediening voor het bedienen van apparaten die aangesloten zijn op de luidspreker.

Opmerking

 • De bovenstaande procedure dient enkel als richtlijn. Normaal worden het volumeniveau van een computer en de luidspreker niet met elkaar gesynchroniseerd. Afhankelijk van de versie van Windows Media Player die ge├»nstalleerd is op de computer of van de status van de computer, is het echter mogelijk dat de volumeniveaus toch gesynchroniseerd worden.
 • De luidspreker kan bestanden met als formaat MP3, WMA, AAC en WAV afspelen (alleen AAC-bestanden met de extensie ".m4a", ".mp4" of ".3gp" kunnen afgespeeld worden). Zelfs als de bitsnelheid en het bestandsformaat ondersteund worden, kunnen wij niet garanderen dat alle bestanden correct afgespeeld worden en is het mogelijk dat de specificaties gewijzigd worden.
 • Bestanden met DRM-copyrightbeveiliging (Digital Rights Management) kunnen niet door de luidspreker worden afgespeeld. Om te controleren of een WMA-bestand beveiligd is met DRM, klikt u op een pc met de rechtermuisknop op het bestand. Als er een tabblad [License] te zien is, is het bestand beveiligd met DRM.
 • Wanneer u muziek beluistert via een thuisnetwerk, kan dit even duren aangezien elk DLNA-compatibel apparaat de momenteel gebruikte component moet herkennen.
 • Sommige inhoud kan niet afgespeeld worden met DLNA Certified-producten.