Smart sportsudstyrSSE-BTR1

Vedligeholdelse

Hvis overfladen er snavset

  • Rengør enheden med en blød klud, f.eks. en renseklud til briller.
  • Hvis enheden bliver meget snavset, kan du rengøre den med en blød klud, der er let fugtet med en opløsning af et mildt rengøringsmiddel.
  • Du må ikke bruge opløsningsmidler, f.eks. sprit eller benzen, da dette kan ødelægge enhedens overflade.

Vedligeholdelse efter svømning

Rengør ørepuderne og enheden som beskrevet nedenfor efter hver brug. Hvis der samles snavs, f.eks. ørevoks, i høretelefondelene kan det forringe lydkvaliteten eller medføre lydtab. Hvis der samles snavs på stikkene, kan enheden ikke lades op og kan muligvis ikke genkendes af computeren.

Vaske ørepuderne

Fjern ørepuderne. Vask ørepuderne i hånden med en opløsning af et mildt rengøringsmiddel. Tør ørepuderne godt, når du har vasket dem.

Vaske enheden

Du må ikke gnubbe på snavs, der sidder på trådnettet () på høretelefonerne. Du kan komme til at skubbe snavset ind i høretelefonerne.

Rengør stikkene () og trådnettet () på enheden under stille, rindende vand fra vandhanen.

Hvis stikkene () og trådnettet () ikke er rene, kan du fugte en blød børste, f.eks. en tandbørste, med vand og rengøre stikkene. Det er vigtigt, at du ikke trykker for hårdt, da dette kan ødelægge trådnettet ().

Aftør stikkene og enhedens overflade med en blød, tør klud.

Bank høretelefonerne forsigtigt mod en tør klud. Gentag dette ca. 20 gange. Læg derefter en tør klud under høretelefonerne, og lad dem ligge i stuetemperatur i 2 til 3 timer.