Smart sportsudstyrSSE-BTR1

Der kan ikke installeres software på computeren

  • Media Go kan også downloades fra internettet. Hvis du ikke kan finde filen "MediaGo(.exe)", eller hvis installationen ikke starter, selvom du har dobbeltklikket på filen, kan du downloade Media Go fra følgende websted og installere det ved at følge vejledningen på skærmen.

    http://mediago.sony.com/enu/

  • Hvis der kører anden software, kan det forstyrre installationen. Sørg for at lukke al anden software, før du installerer denne software. Du skal især sørge for at afbryde internetforbindelsen og lukke sikkerhedssoftware, da dette kan være en stor belastning for computeren.
  • Der er muligvis ikke nok ledig plads på harddisken. Kontroller mængden af ledig plads, der skal bruges til at installere softwaren, og slet derefter eventuel unødvendig musik.
  • Du kan muligvis ikke installere softwaren på en Windows-computer, hvis din konto ikke har administratorrettigheder, eller hvis du ikke er logget på som computeradministrator. Log på med en konto med administratorrettigheder eller som computeradministrator. Hvis der bruges tegn på to byte i brugernavnet, skal du oprette en ny konto, hvor brugernavnet kun består af tegn på én byte.
  • På en Windows-computer kan en meddelelse være skjult af installationsskærmen, så det ser ud som om, at installationen er stoppet. Tryk flere gange på "Tab"-tasten, mens du holder "Alt"-tasten nede. Følg vejledningen i dialogboksen, når dialogboksen vises.