Helpgids

Type 1: Beveiligd netwerk met Wi-Fi Protected Setup™ (WPS)

De WPS-standaard zorgt ervoor dat de beveiliging van een draadloos thuisnetwerk net zo gemakkelijk verloopt als het indrukken van de WPS-knop op de draadloze LAN-router. Voordat u start met het instellen van een draadloze LAN dient u de locatie van de WPS-knop op de router te identificeren en te onderzoeken hoe deze functie werkt.

Om veiligheidsredenen, biedt [WPS (PIN)] een PIN-code voor uw router. De PIN-code wordt iedere keer als u [WPS (PIN)] selecteert vernieuwd.

 1. Druk op HOME Selecteer [Systeem settings] [Instellingen] [Netwerk] [Netwerkinstellingen].
 2. Instelling IP-adres/Proxyserver:
  • automatische instelling:
   [Netwerkverbinding instellen] [Beginner]
  • handmatige instelling:
   [Netwerkverbinding instellen] [Expert] [Bedrade instellingen] of [Wi-Fi instellingen]
 3. Selecteer [WPS (drukknop)] voor de drukknopmethode of [WPS (PIN)] voor de PIN-methode.
  Opmerking
  • De naam van de knop van de WPS kan afhankelijk van de router afwijken (bijv. AOSS-knop).
 4. Volg de instructies op het installatiescherm.
Opmerking
 • Als u WPS gebruikt voor de installatie van het netwerk, worden de veiligheidsinstellingen van de draadloze LAN-router geactiveerd en wordt ieder apparaat dat vooraf op de draadloze LAN is aangesloten, die in een niet-veilige status staat, van het netwerk losgekoppeld.
  Activeer in dit geval de veiligheidsinstellingen van de losgekoppelde apparaten en sluit ze daarna weer aan. Of u kunt de veiligheidsinstellingen van de draadloze LAN-router deactiveren en vervolgens de apparaten op een televisie aansluiten, die in niet-veilige status staat.
 • Om het netwerk te gebruiken met IPv6 dient u [Systeem settings] [Instellingen] [Netwerk] [IPv6/IPv4-prioriteit] [IPv6] te selecteren en dan [Beginner] in [Netwerkverbinding instellen].
 • Als IPv6 is geselecteerd, kan de HTTP-proxy niet worden ingesteld.