Εκτύπωση

Πληροφορίες για την Αρχική οθόνη

Για να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της Android TV σας, συνδέστε την τηλεόραση στο Internet.

Όπως και στο smartphone ή το tablet σας με Android, η Αρχική οθόνη βρίσκεται στο κέντρο της τηλεόρασής σας. Από την Αρχική οθόνη, μπορείτε να αποφασίσετε τι θα παρακολουθήσετε μέσω περιήγησης σε επιλογές ψυχαγωγίας από εφαρμογές και ζωντανή τηλεόραση. Στην Αρχική σελίδα υπάρχουν κανάλια για να ανακαλύψετε εξαιρετικό περιεχόμενο από τις αγαπημένες εφαρμογές σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε επιπλέον κανάλια ή να βρείτε νέες εφαρμογές, για ακόμα περισσότερο περιεχόμενο.

Η Αρχική οθόνη είναι οργανωμένη σε κανάλια…

Εφαρμογές

Οι αγαπημένες εφαρμογές σας βρίσκονται στην πρώτη σειρά. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες εφαρμογές στη σελίδα εφαρμογών, την οποία μπορείτε να ανοίξετε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Εφαρμογές στο αριστερό άκρο της σειράς Εφαρμογές. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερες εφαρμογές ως αγαπημένες από τη σελίδα εφαρμογών.

Ζωντανή τηλεόραση

Το κανάλι Ζωντανής τηλεόρασης δείχνει τα τρέχοντα προγράμματα από τα εγκατεστημένα κανάλια.

Κανάλι "Επόμενη αναπαραγωγή"

Μπορείτε να ξέρετε πάντα τι θα δείτε στη συνέχεια από το κανάλι Επόμενη αναπαραγωγή στην Αρχική οθόνη. Ξεκινήστε την παρακολούθηση από το σημείο όπου είχατε σταματήσει και λάβετε ειδοποιήσεις για νέα επεισόδια στο κανάλι Επόμενη αναπαραγωγή. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί "Επιλογή" σε μια ταινία ή τηλεοπτικό πρόγραμμα για απευθείας προσθήκη στο κανάλι Επόμενη αναπαραγωγή.

Κανάλι "Ταινίες & TV Google Play"

Σε αυτό το κανάλι, μπορείτε να νοικιάσετε ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα από την εφαρμογή Ταινίες & TV Google Play.

Κανάλι YouTube

Αυτό το κανάλι περιέχει τα προτεινόμενα για εσάς βίντεο, τα βίντεο των συνδρομών σας και τα βίντεο των τάσεων στο YouTube.

Προσαρμογή καναλιών

Κάντε κλικ στο κουμπί Προσαρμογή καναλιών για να προσθέσετε και να αφαιρέσετε κανάλια από την Αρχική οθόνη.

Ανατρέξτε επίσης στην ιστοσελίδα www.support.google.com/androidtv