Ispis

Početni zaslon

Pritisnite HOME na daljinskom upravljaču kako biste pristupili novom Android početnom zaslonu. S njega možete odlučiti što ćete gledati tako da pretražite opcije zabave koje nude aplikacije i televizijski programi. Početni zaslon ima kanale koji vam omogućuju da otkrijete odličan sadržaj iz omiljenih aplikacija. Možete i dodati dodatne kanale ili pronaći nove aplikacije kako biste pristupili većem broju sadržaja.

Kanal "Reproduciraj sljedeće"

Uvijek možete znati što ćete gledati sljedeće na kanalu Reproduciraj sljedeće na početnom zaslonu. Počnite gledati od mjesta na kojem ste stali i dobivajte obavijesti o novim epizodama na kanalu Reproduciraj sljedeće. Pritisnite i zadržite Odaberi za film ili televizijsku seriju kako biste je dodali izravno na kanal Reproduciraj sljedeće.

Pristup postavkama s početnog zaslona

Izborniku Postavke možete pristupiti putem ikone u gornjem desnom kutu.

Pristup USB flash pogonu s početnog zaslona

Kako biste mogli prikazati datoteke s USB flash pogona, prvo dodajte aplikaciju MMP (MultiMediaPlayer) na početnu stranicu. Pritisnite HOME te odaberite ikonu aplikacija s lijeve strane retka Aplikacije. Aplikacije MMP možete dodati sa stranice Aplikacije.

Traka sustava na početnom zaslonu

Traka sustava na vrhu početnog zaslona sadrži sljedeće značajke.
 - Gumb za pretraživanje: pokretanje Google pretraživanja glasom ili unosom teksta.
 - Obavijesti: pruža poruke o Smart TV sustavu.
 - Izvor ulaza: pokretanje popisa izvora ulaza i prebacivanje na bilo koji od povezanih uređaja.
 - Postavke: pristup izborniku sa svim postavkama i prilagođavanje postavki televizora.
 - Sat: naznačava sat sustava.