LCD-skærm/LCD-displayBZ40P / BZ35P / BZ30P

Nulstilling af fabriksdata

Du kan udføre Nulstilling af fabriksdata. Hvis en ekstern USB-enhed er sluttet til LCD-skærmen/LCD-displayet, skal den frakobles fra LCD-skærmen/LCD-displayet før nulstilling.

Bemærk!

Når en nulstilling til fabriksindstillinger udføres, slettes alle LCD-skærmen/LCD-displayet data og indstillinger (såsom indstillingsoplysninger for Wi-Fi og kabelbaseret netværk, konto og andre login-oplysninger og installere apps).

  1. Tryk på knappen OPTIONS på fjernbetjeningen, og vælg derefter [Indstillinger] — [System] — [Om] — [Nulstil] — [Nulstilling af fabriksdata].
  2. Vælg [Slet alt].

    Hvis du har indstillet en PIN-kode for LCD-skærmen/LCD-displayet, bliver du bedt om at indtaste den.

    Når nulstillingen til fabriksindstillinger er udført, fortsætter LCD-skærmen/LCD-displayet til guiden Første opsætning.