Privatliv
Konfigurer sikkerheden for enheds-, konto- og appindstillinger.
[Location]
Du kan konfigurere indstillingerne for Google Location Services til at hente din aktuelle placering via Wi-Fi og altid-til-scanning. Du kan også se apps, der har anmodet om adgang til placering.
[Mikrofon]
Du kan indstille alle apps eller specifikke apps til at tillade mikrofonadgang.
[App permissions]
For hver app, der er installeret, kan du indstille tilladelser til at få adgang til funktioner og oplysninger på LCD-skærmen/LCD-displayet.
[Special app access]
Du kan indstille følgende avancerede indstillinger for de funktioner og oplysninger, som apps kan få adgang til.
-
[Energy optimization]
Optimer din apps' strømforbrug.
-
[Usage access]
Giver bestemte apps mulighed for at spore andre apps brug, frekvens, udbyder, sprogpræferencer og mere.
-
[Notification access]
Gør specificerede apps i stand til at læse alt beskedindhold, inklusive personlige oplysninger såsom kontaktnavne og beskedtekst. Apps kan også afvise meddelelser eller aktivere handlingsknapper, de indeholder.
-
[All files access]
Tillader bestemte apps at læse, ændre og slette alle filer på skærmen eller i tilsluttet lager. Denne indstilling kan give adgang til filer uden eksplicit brugerinteraktion.
-
[Display over other apps]
Tillader andre apps at lægge sig oven på den app, du bruger. Dette kan gøre andre apps sværere at se, eller det kan ændre deres udseende eller funktionalitet.
-
[Apps til administration af medier]
Hvis det er tilladt, kan denne app ændre eller slette mediefiler, der er oprettet af andre apps, uden at bede om bekræftelse. For at bruge denne funktion skal du aktivere adgang til alle filer i Speciel appadgang for appen.
-
[Modify system settings]
Denne funktion tillader kun bestemte apps at ændre skærmsystemindstillinger. Af sikkerhedsmæssige årsager kan kun apps, som du udtrykkeligt godkender, ændre indstillinger.
-
[Alarms & reminders]
Du kan angive apps og indstille alarmer og tidsbaserede handlinger. Denne indstilling tillader apps at køre i baggrunden, hvilket kan øge strømforbruget. Hvis du deaktiverer denne tilladelse, vil eksisterende alarmer og tidsbaserede hændelser også stoppe med at virke.
-
[Turn screen on]
Tillader bestemte apps, f.eks. alarm- eller opkaldsapps, at tænde skærmen. Dette giver appen mulighed for at vække skærmen efter eget skøn uden at brugeren skal trykke på tænd/sluk-knappen.
Bemærk!
Når skærmen er i pausetilstand, kan målappen også stoppes, og skærmen tændes muligvis ikke.
Sådan deaktiverer du den pausede tilstand:
https://pro-BRAVIA.sony.net/ja/setup/disable-suspend/
https://pro-BRAVIA.sony.net/ja/setup/disable-suspend/
[Sikkerhed og begrænsninger]
Du kan indstille tilladelser til at installere apps (f.eks. HTML5-applikationer), der ikke bruger Google Play. Aktiver dette, hvis du har brug for at installere BRAVIA Signage (betalt version) eller brugerdefinerede apps. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi dog at deaktivere denne indstilling efter installationen.


