הפעלה ושלט-רחוק
הטלוויזיה לא נדלקת
- נתק את כבל החשמל משקע החשמל בקיר. המתן כדקה ולאחר מכן חבר אותו שוב.
- ודא שכבל החשמל הראשי מחובר כהלכה.
נשמע צליל חריקה בעת ההפעלה או הכיבוי
בעת הפעלה, כיבוי או העברה למצב המתנה של הטלוויזיה, נשמע צליל חריקה משלדת הטלוויזיה. צליל החריקה נשמע עקב התפשטות והתכווצות של הטלוויזיה בעודה מתקררת או מתחממת. הדבר אינו משפיע על ביצועי הטלוויזיה.
הטלוויזיה לא מגיבה לשלט-רחוק
לטלוויזיה נדרש זמן מסוים עד להפעלה. במהלך זמן זה, הטלוויזיה לא מגיבה לשלט-רחוק או לפקדי הטלוויזיה. מדובר בתופעה רגילה.
במידה והטלוויזיה לא מגיבה לשלט-רחוק כלל, ניתן לבדוק האם השלט-רחוק פועל באמצעות מצלמת טלפון נייד. העבירו את הטלפון למצב מצלמה וכוונו את השלט-רחוק לעדשת המצלמה. אם תלחץ על מקש כלשהו בשלט-רחוק ותבחין במחוון ה-LED האינפרה-אדום מהבהב דרך המצלמה, סימן שהשלט-רחוק פועל. יש לבדוק את הטלוויזיה.
במידה ואינך מבחין בהבהוב, ייתכן שהשלט-רחוק לא תקין או שהסוללות עומדות להתרוקן.
שיטת בדיקה זאת של השלט-רחוק אינה אפשרית עם שלט-רחוק המותאם לטלוויזיה באופן אלחוטי.
הטלוויזיה חוזרת למצב המתנה לאחר הצגת מסך ההתחלה של Sony
כשהטלוויזיה נמצאת במצב המתנה, מסך ההתחלה של Sony מוצג, ולאחר מכן הטלוויזיה חוזרת למצב המתנה. מדובר בתופעה רגילה. כשמנתקים את הטלוויזיה מאספקת החשמל ומחברים אותה מחדש, מסך ההתקנה יוצג בתהליך ההפעלה הבא. כדי להפעיל את הטלוויזיה ממצב המתנה, לחץ על לחצן ההפעלה בשלט-רחוק או בטלוויזיה.
נורית החיווי של מצב ההמתנה ממשיכה להבהב
נתק את כבל החשמל משקע החשמל בקיר. המתן 5 דקות לפני חיבור מחדש לכבל החשמל הראשי. לקבלת מידע לפתרון בעיות, ניתן לעיין במדור "שאלות נפוצות" באתר התמיכה שלנו הזמין בכתובת:


