Digitale 4K-videocamera/Digitale HD-videocameraFDR-AX100/FDR-AX100E/HDR-CX900/HDR-CX900E

Dit product in het buitenland gebruiken

Voeding

  • U kunt dit product met de bijgeleverde netspanningsadapter gebruiken in landen/regio's met een netspanning van 100 V tot 240 V en een frequentie van 50 Hz tot 60 Hz. U kunt ook de accu opladen.

Beelden afspelen op een aangesloten TV

  • Als u beelden wilt afspelen op een TV (of monitor), moet u dit product aansluiten op een TV (of monitor) met de HDMI-kabel (bijgeleverd) of een AV-kabel (afzonderlijk verkrijgbaar). Zie "TV-kleursystemen" voor landen en regio's waar het signaalformaat voor afspelen van dit product wordt ondersteund.

Beelden bekijken in 4K (modellen met de 4K-functionaliteit)

  • Als u 4K-beelden in 4K wilt weergeven, hebt u de HDMI-kabel en een 4K compatibele TV (of monitor) nodig. Zie "TV-kleursystemen" voor landen en regio's waar het signaalformaat voor afspelen van dit product wordt ondersteund.

Films van HD-kwaliteit (HD) bekijken

  • In landen/regio's waar uitzending in HD-kwaliteit (HD) wordt ondersteund, kunt u de opgenomen films afspelen op een TV met dezelfde HD-beeldkwaliteit (HD) als waarmee de films zijn opgenomen met dit product.

    Voor het weergeven van beelden met dezelfde HD-beeldkwaliteit (HD) als waarmee deze zijn opgenomen met dit product hebt u een HDMI-kabel nodig en een HD-TV (of HD-monitor) die het signaalformaat van dit product ondersteunt en die is voorzien van een HDMI-aansluiting.

TV-kleursystemen

  • Zie "Modelinformatie" voor signaalformaten die dit product ondersteunt. Gebruik voor weergave van de beelden in dit product op een TV, een TV (of monitor) die het signaalformaat van dit product ondersteunt.
PAL:
Australië, Oostenrijk, België, China, Tsjechische Republiek, Denemarken, Finland, Duitsland, Nederland, Hongkong, Hongarije, Italië, Koeweit, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Singapore, Slowaakse Republiek, Spanje, Zweden, Zwitserland, Thailand, Verenigd Koninkrijk enzovoort.
PAL-M:
Brazilië
PAL-N:
Argentinië, Paraguay, Uruguay
NTSC:
Bahama's, Bolivia, Canada, Midden-Amerika, Chili, Colombia, Ecuador, Guyana, Jamaica, Japan, Korea, Mexico, Peru, Suriname, Taiwan, de Filipijnen, VS, Venezuela enzovoort.
SECAM:
Bulgarije, Frankrijk, Guyana, Irak, Iran, Monaco, Rusland, Oekraïne enzovoort.

De plaatselijke tijd instellen

  • U kunt de klok eenvoudig instellen op de plaatselijke tijd door een tijdsverschil in te stellen wanneer u dit product in het buitenland gebruikt. Selecteer - [Setup] - [Klokinstellingen] - [Zomertijd] en - [Setup] - [Klokinstellingen] - [Regio instellen].