Εγκατάσταση συστήματος ηχείων 5.1 καναλιών με σύνδεση εμπρός ηχείων B

Αν έχετε πρόσθετο σύστημα εμπρός ηχείων, συνδέστε το στους ακροδέκτες SPEAKERS SURROUND BACK/HEIGHT (FRONT B/BI-AMP/ZONE 3).
Είναι δυνατή η έξοδος ήχου είτε από τα εμπρός ηχεία A είτε από τα εμπρός ηχεία B ή τόσο από τα δύο εμπρός ηχεία A όσο και από τα εμπρός ηχεία B.

Εικόνα που δείχνει τη θέση κάθε ηχείου για εγκατάσταση. Εγκαταστήστε κάθε ηχείο σε μια περιφέρεια με τη θέση ακρόασης ως το κεντρικό σημείο. Το subwoofer δεν χρειάζεται να βρίσκεται στην περιφέρεια και μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε.

Γωνία στην οποία βρίσκεται κάθε ηχείο από τη γραμμή που συνδέει τη θέση ακρόασης και το κεντρικό ηχείο (0 μοίρες)

Εμπρός ηχεία: 30°

Ηχεία surround: 100° - 120°

Υπόδειξη

  • Επειδή το subwoofer δεν εκπέμπει σήματα υψηλής κατευθυντικότητας, μπορείτε να το τοποθετήσετε όπου θέλετε.