اتصال USB
روش مناسب اتصال USB برای هر کامپیوتر یا وسیله USB وصل شده به این محصول را انتخاب می کند.
- MENU -
(تنظیم) - [اتصال USB] - تنظیم دلخواه.
جزئیات مورد فهرست انتخاب
- خودکار:
- بسته به کامپیوتر یا وسیله های دیگر USB که وصل می شوند، یک اتصال ذخیره انبوه یا MTP را به طور خودکار برقرار می کند. کامپیوترهای Windows 7 یا Windows 8 به صورت MTP وصل می شوند، و عملکردهای منحصر به فرد آنها برای استفاده فعال هستند.
- ذخیره انبوه:
- یک اتصال ذخیره انبوه را بین این محصول، یک کامپیوتر، و وسیله های USB دیگر برقرار می کند.
- MTP:
- یک اتصال MTP را بین این محصول، یک کامپیوتر، و وسیله های USB دیگر برقرار می کند. کامپیوترهای Windows 7 یا Windows 8 به صورت MTP وصل می شوند، و عملکردهای منحصر به فرد آنها برای استفاده فعال هستند.
- کارت حافظه در شکاف کارت حافظه 1 هدف اتصال است.
- PC از راه دور:
- برای کنترل این محصول از کامپیوتر، شامل عملکردهایی نظیر تصویربرداری و ذخیره کردن تصاویر روی کامپیوتر، از "Remote Camera Control" استفاده می کند.
نکته
- ایجاد اتصال بین این محصول و یک کامپیوتر هنگامی که [اتصال USB] بر روی [خودکار] تعیین شود ممکن است مدتی زمان ببرد.
- اگر Device Stage* با Windows 7 یا Windows 8 نمایش داده نمی شود، [اتصال USB] را بر روی [خودکار] تعیین کنید.
* Device Stage یک صفحه فهرست انتخاب است که برای مدیریت وسیله های وصل شده، نظیر یک دوربین (عملکرد Windows 7 یا Windows 8) استفاده می شود.

