Реєстрація обличчя (Видалити)

Видалення зареєстрованого обличчя.

  1. MENU → (Налаштуван. функ.зйом.1) → [Реєстрація обличчя] → [Видалити].
    Якщо вибрати функцію [Видалити все], можна видалити всі зареєстровані обличчя.

Примітка

  • Навіть у разі використання функції [Видалити] дані зареєстрованих облич буде збережено в пам’яті виробу. Щоб видалити дані зареєстрованих облич із виробу, виберіть [Видалити все].