Face Registration (Delete)

Ištrinamas užregistruotas veidas.

  1. MENU → („Camera Settings1“) → [Face Registration] → [Delete].
    Pasirinkus [Delete All] galima ištrinti visus užregistruotus veidus.

Pastaba

  • Užregistruoto veido duomenys lieka gaminyje net pasinaudojus funkcija [Delete]. Norėdami iš gaminio panaikinti užregistruotų veidų duomenis, pasirinkite [Delete All].