Face Registration (Delete)

Şterge o faţă înregistrată.

  1. MENU → (Camera Settings1) → [Face Registration] → [Delete].
    Dacă selectaţi [Delete All], puteţi şterge toate feţele înregistrate.

Notă

  • Dacă executaţi [Ştergere], datele pentru faţa înregistrată vor rămâne în produs. Pentru a şterge datele aferente feţelor înregistrate din produs, selectaţi [Delete All].