Usuń wszystko

zdjęcie, film, zwolnione i szybkie tempo

Można skasować wszystkie opcje menu dodane do (Moje menu) w MENU.

  1. MENU → (Moje menu) → [Us. Mojego menu] → [Usuń wszystko].
  2. Wybierz [OK].