Delete All

fotografija, film, ubrzano/usporeno snimanje

Pod MENU možete izbrisati sve stavke izbornika dodane u izbornik (My Menu).

  1. MENU → (My Menu) → [My Menu Setting] → [Delete All].
  2. Odaberite [OK].
TP1001261637