Πάνω πλευρά

- Καντράν λειτουργιών
Ο επιλογέας λειτουργίας είναι ξεκλείδωτος για όσο διάστημα πατάτε το κουμπί απελευθέρωσης κλειδώματος στο κέντρο του επιλογέα.
- Πίσω επιλογέας L
Μπορείτε γρήγορα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για κάθε λειτουργία λήψης.
- Πίσω επιλογέας R
Μπορείτε γρήγορα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για κάθε λειτουργία λήψης.
Πατώντας το κουμπί κλειδώματος στο κέντρο, εναλλάσσετε τον επιλογέα μεταξύ της κλειδωμένης και ξεκλείδωτης κατάστασης. Ο επιλογέας ξεκλειδώνει όταν αναδυθεί το κουμπί κλειδώματος και η λευκή γραμμή είναι ορατή.
- Κουμπί C1 (Προσαρμοσμένο κουμπί 1)
Σημάδι θέσης αισθητήρα εικόνας- O αισθητήρας εικόνας είναι ο αισθητήρας που μετατρέπει φως σε ένα ηλεκτρικό σήμα. Η θέση του αισθητήρα εικόνας υποδεικνύεται με το
(Σημάδι θέσης αισθητήρα εικόνας). Όταν μετράτε την ακριβή απόσταση μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής και του θέματος, ανατρέχετε στη θέση της οριζόντιας γραμμής.
- Αν το θέμα βρίσκεται πιο κοντά από την ελάχιστη απόσταση λήψης του φακού, δεν είναι δυνατή η επιβεβαίωση της εστίασης. Βεβαιωθείτε ότι η απόσταση μεταξύ του θέματος και της φωτογραφικής μηχανής είναι επαρκής.
- O αισθητήρας εικόνας είναι ο αισθητήρας που μετατρέπει φως σε ένα ηλεκτρικό σήμα. Η θέση του αισθητήρα εικόνας υποδεικνύεται με το
- Κουμπί C2 (Προσαρμοσμένο κουμπί 2)
- Επιλογέας στατικών εικόνων/ταινιών/S&Q
Μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία λήψης.
Ενεργοποιήστε τον επιλογέα στατικών εικόνων/ταινιών/S&Q, πατώντας το κουμπί απελευθέρωσης κλειδώματος στο μπροστινό μέρος του επιλογέα.
- Υποδοχή αξεσουάρ Multi Interface Shoe*
Ορισμένα από τα αξεσουάρ μπορεί να μην εισέρχονται πλήρως και να προεξέχουν προς τα πίσω από την υποδοχή αξεσουάρ πολλαπλής διασύνδεσης Multi Interface Shoe. Ωστόσο, όταν το αξεσουάρ φτάσει το μπροστινό άκρο της υποδοχής αξεσουάρ, η σύνδεση ολοκληρώνεται.
- Επάνω: Επιλογέας λειτουργίας μονάδας
Ο επιλογέας τρόπου λειτουργίας μονάδας ξεκλειδώνεται όταν πατηθεί το κουμπί ξεκλειδώματος στο κέντρο.
Κάτω: Επιλογέας λειτουργίας εστίασης
Ο επιλογέας λειτουργίας εστίασης ξεκλειδώνεται όταν πατηθεί το κουμπί ξεκλειδώματος στο πίσω μέρος.
* Για λεπτομέρειες σχετικά με τα συμβατά αξεσουάρ για την υποδοχή αξεσουάρ Multi Interface, επισκεφτείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Sony ή συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπο της Sony ή την τοπική εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία σέρβις της Sony.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αξεσουάρ για την υποδοχή αξεσουάρ. Οι λειτουργίες με αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών δεν είναι εγγυημένες.

