Δημιουργία λογαριασμού για Cloud δημιουργών και σύνδεση της φωτογραφικής μηχανής στον λογαριασμό (Σύνδεση Cloud)
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για την υπηρεσία cloud του Cloud δημιουργών και συνδέστε τη φωτογραφική μηχανή σας στον λογαριασμό μέσω της εφαρμογής Creators' App του smartphone σας.
Σημείωση
- Αυτή η λειτουργία μπορεί να είναι διαθέσιμη μόνο σε συγκεκριμένες χώρες και περιοχές.
Για πληροφορίες σχετικά με τις χώρες/περιοχές όπου παρέχεται υποστήριξη για την υπηρεσία, ανατρέξτε στην ακόλουθη διαδικτυακή τοποθεσία.
https://creatorscloud.sony.net/catalog/servicearea.html
: Λειτουργίες που εκτελούνται στο smartphone
: Λειτουργίες που εκτελούνται στη φωτογραφική μηχανή
Προετοιμασία εκ των προτέρων
-
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για το Cloud δημιουργών.Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή Creators' App του smartphone σας, για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για το Cloud δημιουργών.
-
Κάντε σύζευξη της φωτογραφικής μηχανής και του smartphone.Για αναλυτικές οδηγίες ανατρέξτε στην ενότητα "Σύζευξη της φωτογραφικής μηχανής με smartphone (Σύνδεση με smartphone) ."
Επιβεβαιώστε ότι τα στοιχεία [Wi-Fi Connect] και [Bluetooth Function] (Λειτουργία Bluetooth) είναι ρυθμισμένα στο [On] (Ενεργοποίηση) στη φωτογραφική μηχανή.
Σύνδεση της φωτογραφικής μηχανής στον λογαριασμό
-
Ρυθμίστε τη φωτογραφική μηχανή στη λειτουργία λήψης. -
Εκκινήστε το Creators' App στο smartphone σας και στη συνέχεια ανοίξτε την οθόνη [Cameras] (Φωτογραφικές μηχανές). -
Επιλέξτε το κουμπί [Camera Settings] (Ρυθμίσεις φωτογραφικής μηχανής). -
Επιλέξτε [Cloud Function] (Λειτουργία cloud) και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ξεκινήσετε τη ρύθμιση. -
Κατά την καταχώρηση του σημείου πρόσβασης, επιλέξτε το σημείο πρόσβασης που χρησιμοποιείτε και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, επιλέξτε [OK].Οι ρυθμίσεις για το σημείο πρόσβασης (το SSID και ο κωδικός πρόσβασης) φορτώνονται στη φωτογραφική μηχανή.
- Αν το σημείο πρόσβασης που θα χρησιμοποιηθεί είναι ήδη καταχωρημένο στη φωτογραφική μηχανή, επιλέξτε [Skip] (Παράλειψη) και προχωρήστε στο βήμα 6.
-
Επιλέξτε [Start linking] (Έναρξη σύνδεσης) στην οθόνη του smartphone.- Η φωτογραφική μηχανή και ο λογαριασμός θα συνδεθούν. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις αποστολής εικόνων.
- Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να μην συνδεθεί με τον λογαριασμό, αν υπάρχουν ήδη πληροφορίες για τον λογαριασμό στη φωτογραφική μηχανή ή πληροφορίες για τη φωτογραφική μηχανή στο Cloud δημιουργών. Καταργήστε τον λογαριασμό και τις πληροφορίες της φωτογραφικής μηχανής, πριν να συνδέσετε τη φωτογραφική μηχανή με τον λογαριασμό.
Σημείωση
- Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να μην συνδεθεί σωστά με τον λογαριασμό, αν η διαδικασία ακυρωθεί, η φωτογραφική μηχανή απενεργοποιηθεί ή προκύψει σφάλμα δικτύου κλπ. κατά τη διαδικασία. Στην περίπτωση αυτήν, βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες λογαριασμού στη φωτογραφική μηχανή ή οι πληροφορίες της φωτογραφικής μηχανής στο Cloud δημιουργών είναι σωστές. Αν οι πληροφορίες δεν είναι σωστές, καταργήστε τις και συνδέστε τη φωτογραφική μηχανή ξανά με τον λογαριασμό.
- Η σύνδεση της φωτογραφικής μηχανής με τον λογαριασμό ή το Cloud δημιουργών μπορεί να αποτύχει, αν η ρύθμιση χρόνου στη φωτογραφική μηχανή δεν είναι σωστή. Βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση χρόνου είναι σωστή.
Σύνδεση της φωτογραφικής μηχανής με το Cloud δημιουργών
MENU →
(Network (Δίκτυο)) → [Creators' Cloud] (Cloud δημιουργών) → [Cloud Connection] (Σύνδεση σε cloud)→ [On] (Ενεργοποίηση).
Για να στείλετε εικόνες από τη φωτογραφική μηχανή στο Cloud δημιουργών
Μόλις η φωτογραφική μηχανή συνδεθεί με τον λογαριασμό για το Cloud δημιουργών και το στοιχείο [Cloud Upload] (Αποστολή στο cloud) ενεργοποιηθεί στο Creators' App, θα μπορείτε να κάνετε σύνδεση στον διακομιστή και να στέλνετε εικόνες, απλά ρυθμίζοντας το στοιχείο [Cloud Connection] (Σύνδεση σε cloud) στο [On] (Ενεργοποίηση).
Οι νέες εικόνες που έχουν εγγραφεί θα σταλούν την επόμενη φορά που θα θέσετε σε λειτουργία τη φωτογραφική μηχανή και θα συνδεθείτε στο Cloud δημιουργών. Ενεργοποιήστε τη φωτογραφική μηχανή όταν θέλετε να κάνετε την αποστολή.
Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ακόλουθη σελίδα υποστήριξης.
https://www.sony.net/ca/help/opr/
Για να ακυρώσετε τη σύνδεση της φωτογραφικής μηχανής με το Cloud δημιουργών
Θα χρειαστεί να ακυρώσετε τη σύνδεση της φωτογραφικής μηχανής με τον λογαριασμό, τόσο στη φωτογραφική μηχανή όσο και στο Cloud δημιουργών.
Ενέργειες στη φωτογραφική μηχανή:
-
MENU →
(Network (Δίκτυο)) → [Creators' Cloud] (Cloud δημιουργών) → [Cloud Information] (Πληροφορίες στο cloud). -
Επιλέξτε [Detail] (Λεπτομέρεια) στο στοιχείο [Account Info.] (Πληροφορίες λογαριασμού).
-
Επιλέξτε [Delete account info.] (Διαγραφή πληροφοριών λογαριασμού).
-
Ελέγξτε το μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη και επιλέξτε [OK].
Οι πληροφορίες του λογαριασμού θα καταργηθούν από τη φωτογραφική μηχανή.
Ενέργειες στο Cloud δημιουργών:
-
Ανοίξτε την οθόνη [Cameras] (Φωτογραφικές μηχανές) στο Creators' App.
-
Επιλέξτε το κουμπί [Camera Settings] (Ρυθμίσεις φωτογραφικής μηχανής).
-
Επιλέξτε [Cloud Function] (Λειτουργία cloud) → [Disconnect the Link] (Διακοπή της σύνδεσης).
Οι πληροφορίες της φωτογραφικής μηχανής θα καταργηθούν από τον λογαριασμό.
Συμβουλή
- Μπορείτε ακόμη να εκτελέσετε τις ακόλουθες ενέργειες στο Cloud δημιουργών στο διαδίκτυο (https://www.sony.net/capp/).
- Δημιουργία λογαριασμού για το Cloud δημιουργών
- Κατάργηση πληροφοριών της φωτογραφικής μηχανής από το Cloud δημιουργών