Delete All

στατική εικόνα, ταινία, αργή&γρήγορη κίνηση

Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα στοιχεία μενού που έχουν προστεθεί στο (My Menu) στο MENU.

  1. MENU → (Το μενού μου) → [Ρύθμιση του μενού μου] → [Διαγραφή όλων].
  2. Επιλέξτε [OK].
TP1000881004