Hálózat beáll. vissza.

Minden hálózati beállítást visszaállít az alapértelmezett értékekre.

A [Repülési mód] nem áll vissza [Ki] értékre még a [Hálózat beáll. vissza.] parancs végrehajtása esetén sem, ha a [Repülési mód] beállított értéke [Be].

  1. MENU → (Hálózat) → [Hálózat beállítása] → [Hálózat beáll. vissza.] → [Bevitel].

Megjegyzés

  • A Creators' Cloud fiókinformációk a [Hálózat beáll. vissza.] parancs hatására sem törlődnek. A Creators' Cloud fiókinformációk a [Felhőinformáció] alatt törölhetők.
TP1002143615