Lansarea aplicației Cinema Pro
- Găsiți și atingeți (Pictograma Cinema Pro).
Ecranul principal Cinema Pro
Sugestie
- Atingeți parametrii portocalii pentru a modifica setările.
-
Vizor
-
Setări Proiectul
Atingeți un parametru portocaliu pentru a regla rezoluția și rata de cadre a întregului proiect sau a clipurilor video. Odată ce un clip video este înregistrat într-un proiect nou, setările proiectului nu pot fi modificate.
-
Pictogramă Meniu – atingeți pentru a deschide meniul.
- Atingeți [Deschid. proiect] pentru a deschide un proiect existent sau pentru a crea un proiect nou. Când creați un proiect nou, selectați memoria internă sau o cartelă SD ca destinație de salvare. Dacă selectați o cartelă SD ca destinație de salvare, se recomandă să utilizați o cartelă SD cu Video Speed Class 30 (V30) sau o versiune superioară.
- Atingeți [Cinema Library] pentru a lansa aplicația Cinema Library. Puteți să deschideți un proiect existent sau să vizionați un film creat.
- Atingeți [Stabilizat.] pentru a activa sau dezactiva funcția stabilizatorului.
- Atingeți [Gama dinamică] pentru a selecta o gamă dinamică. Atingeți (Buton Afișare detalii) pentru informații suplimentare despre gama dinamică.
- Atingeți [Mod balans alb] pentru a comuta modul în care este specificat balansul de alb între [Temperatură] și [Presetată]. Comutați la [Temperatură] pentru a defini balansul de alb în ceea ce privește temperatura de culoare, măsurată în Kelvin. Comutați la [Presetată] pentru a defini balansul de alb pe baza presetărilor stabilite.
- Atingeți [Personalizare DISP] pentru a personaliza elementele afișate în vizor.
- Atingeți [Histogramă] pentru a afișa sau a ascunde histograma.
- Atingeți [Măsurare man.] pentru a afișa sau a ascunde Măsurare man. Măsurare man. este afișată cu un indicator de măsurare pe vizor.
- Atingeți [Linii cadru] în mod repetat pentru a afișa și selecta dintre diversele rapoarte de aspect.
- Atingeți [Linii grilă] pentru a afișa și a echilibra compoziția.
- Atingeți [Accent.] pentru a afișa sau a ascunde accentuarea.
- Atingeți [Culoare a accentuării] pentru a selecta o culoare a accentuării.
- Atingeți [Calibrare nivelă] pentru a calibra standardul pentru planul orizontal pentru a remedia deviațiile din direcția de înclinare.
- Atingeți [format memorie rămasă] pentru a comuta aparatul pentru afișarea memoriei rămase între timpul de înregistrare rămas și capacitatea de memorie rămasă.
- Atingeți [Setări audio] pentru a selecta un microfon, pentru a reduce zgomotul produs de vânt sau pentru a modifica nivelul audio.
- Atingeți [Buton Aparat foto] pentru a utiliza butonul declanșator ca un buton REC sau un buton Apuc.. Atunci când este selectat [Înregistraţi], puteți începe înregistrarea apăsând pe butonul declanșator chiar dacă este deschisă o casetă de dialog de setare.
- Atingeți [Buton Aparat foto] pentru a utiliza butonul de volum ca buton REC, buton de volum, buton de focalizare manuală sau buton de zoom. Atunci când este selectat [Înregistraţi], puteți începe înregistrarea apăsând pe butonul de volum chiar dacă este deschisă o casetă de dialog de setare.
- Apăsați [Poziție buton REC] pentru a schimba poziția butonului REC și a butonului Apuc..
- Puteți înregistra și reapela setările înregistrării. Atingeți [Salvare setări curente], selectați o fantă, confirmați setările și apoi atingeți [Salvare] pentru a înregistra combinații de moduri și setări utilizate frecvent. Pentru a aplica setările salvate, atingeți [Setări reapelare memorie], selectați fanta dorită, apoi atingeți [Aplic.].
- Atingeți [Asist. instruire] pentru a vizualiza un tutorial pentru Cinema Pro.
- Atingeți [Sfaturi] pentru a accesa site-ul web cu sfaturi despre Cinema Pro.
- Atingeți [Accesibilitate] pentru a afișa un link către informațiile de accesibilitate.
-
Setări Clipul – parametrii sunt reglabili pentru fiecare clip video.
- Apăsați [Asp.] pentru a regla ambianța clipului video.
- Apăsați [FPS] pentru a regla rata de cadre. Selectați [120] pentru a înregistra un clip video cu încetinitorul.
- Atingeți [Obiectiv] pentru a selecta un obiectiv. Atunci când este selectat [85-125mm F2.3-2.8], apare cursorul de zoom și puteți utiliza zoom optic. Atingeți T sau W pentru a mări direct până la distanța focală maximă sau minimă.
- Atingeți [ISO] pentru a regla valoarea ISO. Atingeți [Automat] atunci când este portocaliu, pentru a regla automat valoarea ISO corespunzătoare. Puteți modifica valoarea ISO în timpul înregistrării.
- Atingeți [Balans alb] pentru a regla balansul de alb. Puteți utiliza glisoarele pentru a regla balansul de alb. Apăsați [Resetaţi] pentru a reseta valorile cursorului pentru setarea selectată.
Pentru a regla balansul de alb în funcție de o zonă albă selectată, selectați [Personalizat 1]/[Personalizat 2]/[Personalizat 3], atingeți [Setaţi], țineți dispozitivul astfel încât zona albă să acopere complet cadrul din centru, apoi atingeți din nou [Setaţi].
Dacă selectați [Automat], puteți seta dacă să blocați setările balansului de alb.
Pentru a comuta între opțiunile afișate între modul presetat și modul temperatură, atingeți (Pictograma Meniu) > [Mod balans alb]. - Atingeți [Declanşator] pentru a regla timpul de expunere. Atingeți [Automat] atunci când este portocaliu, pentru a regla automat timpul de expunere corespunzător.
- Atingeți [Focalizare] pentru a regla focalizarea. Atingeți [FA] sau [MF] pentru a comuta modul de focalizare la automat sau manual. Atunci când modul de focalizare este setat la manual, puteți regla marcajele de focalizare și viteza de focalizare atingând (Pictograma Setări). Atunci când modul de focalizare este setat la automat, puteți specifica zona de focalizare atingând vizorul.
-
Atingeți pentru a porni sau opri înregistrarea.
-
Atingeți pentru a captura cadrul curent ca imagine statică.
-
Atingeți pentru a ascunde sau afișa perimetrul cadrului, caroiajul, Măsurarea man., histograma și cursorul de zoom care apar atunci când este selectat [85-125mm F2.3-2.8].
-
Indicații de stare
Atingeți parametrii portocalii pentru a modifica setările.
-
Măsurător de nivel
Măsurătorul de nivel vă ajută să măsurați unghiul dispozitivului și să mențineți fotografia orizontală. Când dispozitivul dvs. detectează că este orizontal, măsurătorul de nivel devine verde.
-
Codul de timp (ore: minute: secunde: cadre)
-
Miniatură
- Atingeți o miniatură pentru a vizualiza un videoclip sau o imagine statică. Deplasați degetul la stânga sau la dreapta pentru a vizualiza clipul video sau imaginea statică anterioară sau următoare.
Pentru a reveni la ecranul principal Cinema Pro, deplasați degetul pe ecran în jos sau atingeți (Butonul Înapoi). - Atingeți [Toate fişierele] pentru a vizualiza un videoclip sau o imagine statică care nu este în vizualizarea miniatură. În timp ce vizualizați videoclipul sau imaginea statică, deplasați degetul la stânga sau la dreapta pentru a vizualiza clipul video sau imaginea statică anterioară sau următoare.
Pentru a reveni la ecranul anterior, deplasați degetul pe ecran în jos sau atingeți (Butonul Înapoi). - Puteți captura o imagine statică din clipul video atingând (Pictograma Editare video) în timpul redării.
- Atingeți o miniatură pentru a vizualiza un videoclip sau o imagine statică. Deplasați degetul la stânga sau la dreapta pentru a vizualiza clipul video sau imaginea statică anterioară sau următoare.
-
Contor de nivel audio
Atingeți contorul pentru a deschide meniul setări audio.
- Atingeți [Microfon] pentru a selecta [SD] sau [Sp]. Atunci când este selectată opțiunea [Sp], atingeți cât mai puțin posibil panoul din spate în timpul înregistrării, pentru a evita înregistrarea zgomotului.
- Atingeți [Filtru inteligent pentru vânt] pentru a reduce zgomotul produs de vânt.
- Selectați o valoare pentru a modifica nivelul audio.
-
Măsurare man.
Măsurare man. indică subexpunerea/supraexpunerea.