Endringer og nye funksjoner i hurtiginnstillingspanelet

Oppsettet til hurtiginnstillingspanelet har blitt endret, og du kan nå endre størrelsen på rutene.

I tillegg er navnene på enkelte fliser blitt endret. Det vises nå tilleggsinformasjon når rutene vises i større størrelse.

Bilde av hurtiginnstillingspanelet

Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre størrelsen på og plasseringen av rutene i panelet «Hurtiginnstillinger».

  1. Sveip ned to ganger fra toppen av skjermen for å åpne Hurtiginnstillinger-panelet.
  2. Trykk på ikonet for å åpne redigeringsskjermen for flisen.
    (Rediger)

Skjermbilde for redigering av fliser

Bilde som viser hvor hver funksjon er plassert i panelet for Hurtiginnstillinger. Øvre venstre område, 1. Øvre høyre område, 2 og 3. Nedre område, 4 og 5.

  1. Bekreftelsesikon

    Du kan bekrefte endringene dine og gå tilbake til hurtiginnstillingspanelet.

  2. Angre-knapp

    Trykk på denne knappen for å tilbakestille en endring til forrige tilstand. Hvis du trykker på knappen flere ganger for å gå tilbake til tilstanden før redigering, vil knappen forsvinne.

  3. Knapp for å fjerne fliser

    Fjern en flis fra hurtiginnstillingspanelet.

  4. Trykk på en flis, og dra deretter i flisens høyre kant for å endre størrelsen på den.

  5. Trykk på en flis med et +-tegn for å legge den til i hurtiginnstillingspanelet.

    Når du har lagt til fliser i hurtiginnstillingspanelet, kan du endre rekkefølgen ved å dra og slippe flisene.

Hint

  • I panelet «Hurtiginnstillinger» har noen innstillinger fått nye navn. Nedenfor følger et eksempel på de endrede navnene.

    Før oppdateringer: [Internett]

    Etter oppdateringer: [Wifi]/[Mobildata]

  • Du kan nå styre enkelte funksjoner, for eksempel Wi-Fi eller Bluetooth, ved ganske enkelt å trykke på ikonene på de tilhørende rutene. For å slå av Wi-Fi-funksjonen, trykk lenge på Wi-Fi-flisen og bruk Wi-Fi-funksjonen i Innstillinger-menyen.

  • Avhengig av flisen kan du vise avanserte innstillinger ved å trykke på eller trykke lenge på ikonet eller navnet på innstillingen.

  • Sveip opp fra bunnen av redigeringsskjermen for fliser for å vise den nederste delen, og trykk deretter på følgende knapp for å tilbakestille alle hurtiginnstillingsflisene til de opprinnelige innstillingene.

    [Tilbakestill]

TP1002549711
Vær oppmerksom på at denne hjelpeveiledningen er oversatt av en maskin. Maskinoversettelser er ikke kontekstsensitive og samsvarer kanskje ikke nøyaktig med den engelske versjonen av innholdet. For å se den engelske originalversjonen, kan du velge English fra [Side for valg av språk].