Λήψη κατά τη διάρκεια της φόρτισης του smartphone

Μπορείτε να κάνετε λήψη όσο φορτίζετε το smartphone που είναι συνδεδεμένο με αυτήν τη μονάδα χρησιμοποιώντας καλώδιο USB για τη φόρτιση smartphone.

  1. Συνδέστε αυτήν τη μονάδα με ένα smartphone.
  2. Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου USB στη θύρα USB ενός φορτιστή.
  3. Συνδέστε τον φορτιστή σε μια πρίζα.
  4. Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου USB στη θύρα POWER (φόρτιση) της οθόνης.

Σημείωση

  • Εάν αποσυνδέσετε το καλώδιο USB όταν κάνετε λήψη κατά τη διάρκεια φόρτισης, η λήψη θα διακοπεί. Τότε ενδέχεται να εμφανιστεί μήνυμα στο smartphone για να επανασυνδέσετε τη μονάδα. Ακολουθήστε τις οδηγίες.
  • Εάν το smartphone είναι απενεργοποιημένο δεν είναι δυνατό να φορτίσει μέσω της μονάδας.
  • Μην αφήνετε το smartphone συνδεδεμένο με τη μονάδα και τον φορτιστή όσο είναι απενεργοποιημένο. Ενδέχεται να προκληθεί δυσλειτουργία στο smartphone.
  • Χρησιμοποιείτε πάντα τον γνήσιο φορτιστή της Sony και ένα καλώδιο USB καθώς άλλοι τύποι φορτιστών ενδέχεται να αυξήσουν το χρόνο φόρτισης, να μη φορτίζουν καθόλου τη συσκευή ή ακόμη και να προκαλέσουν βλάβη στη συσκευή.
    • Ο φορτιστής και το καλώδιο που παρέχονται με το μοντέλο Xperia που είναι συμβατό με αυτήν την μονάδα
    • Γρήγορος φορτιστής Sony XQZ-UC1 (DC5.0V / 3.0A) και καλώδιο USB
  • Η θύρα INPUT και η θύρα POWER αυτής της μονάδας είναι USB Type-C®.
  • Για να συνδέσετε αυτήν τη μονάδα με ένα smartphone, χρησιμοποιείτε πάντα το καλώδιο σύνδεσης που παρέχεται. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόδοση εάν χρησιμοποιήσετε άλλο καλώδιο και όχι το καλώδιο σύνδεσης που παρέχεται με αυτήν τη μονάδα.
  • Όταν συνδέετε φορτιστή σε αυτήν τη μονάδα, η ισχύς εισέρχεται από τη θύρα POWER στη θύρα INPUT και στη συνέχεια στο smartphone.
  • Η ονομαστική τιμή εξόδου από τη θύρα INPUT αυτής της μονάδας στο smartphone είναι DC5.0V / 2.6A.