Avslutte BLUETOOTH-forbindelse (etter bruk)
Når du er ferdig med å spille av musikk fra BLUETOOTH-enheten, kan du utføre en av følgende handlinger for å avslutte BLUETOOTH-tilkoblingen.
Når BLUETOOTH-tilkoblingen kobles fra, hører du varsellyden fra høyttaleren.
-
Deaktiver BLUETOOTH-funksjonen på BLUETOOTH-enheten.
For nærmere opplysninger, se bruksanvisningen til enheten.
-
Slå av BLUETOOTH-enheten.
-
Slå av høyttaleren.
Hint
-
Hvis du slår av den ene høyttaleren mens stereopar-funksjonen er aktivert, slås den andre høyttaleren automatisk av. BLUETOOTH-forbindelsen slås av.
-
Når du er ferdig med å spille av musikk, kan det være at BLUETOOTH-forbindelsen avsluttes automatisk avhengig av BLUETOOTH-enheten.
TP1002534021
Vær oppmerksom på at denne hjelpeveiledningen er oversatt av en maskin. Maskinoversettelser er ikke kontekstsensitive og samsvarer kanskje ikke nøyaktig med den engelske versjonen av innholdet. For å se den engelske originalversjonen, kan du velge English fra [Side for valg av språk].