Închiderea conexiunii prin BLUETOOTH (după utilizare)

Când terminați de redat muzică prin dispozitivul BLUETOOTH, efectuați una dintre următoarele acțiuni pentru a întrerupe conexiunea BLUETOOTH.

Când conexiunea BLUETOOTH este întreruptă, veți auzi mesajul de sunetul de notificare de la difuzor.

  • Dezactivați funcția BLUETOOTH pe dispozitivul BLUETOOTH.

    Pentru detalii, consultați instrucțiunile de utilizare ale dispozitivului.

  • Opriți dispozitivul BLUETOOTH.

  • Opriți difuzorul.

Sugestie

  • Dacă opriți o boxă în timp ce funcția „Stereo Pair” este activată, cealaltă boxă se va opri automat. Conexiunea prin BLUETOOTH între acestea este întreruptă.

  • Când nu mai redați muzică, conexiunea prin BLUETOOTH se poate închide în mod automat, în funcție de dispozitivul BLUETOOTH.

TP1002534209
Rețineți că acest Ghid de asistență a fost tradus automat. Traducerile automate nu sunt sensibile la context și pot să nu se alinieze perfect cu versiunea în limba engleză a conținutului. Pentru a vizualiza versiunea originală în limba engleză, selectați English din [Pagină de selectare limbă].