Ukončení připojení BLUETOOTH (po použití)

Jakmile dokončíte přehrávání hudby ze zařízení BLUETOOTH, proveďte některou z následujících akcí, abyste přerušili připojení BLUETOOTH.

Když je připojení BLUETOOTH odpojeno, uslyšíte z reproduktoru zvuk upozornění.

  • Vypněte funkci BLUETOOTH na zařízení BLUETOOTH.

    Podrobnosti najdete v návodu k obsluze daného zařízení.

  • Vypněte zařízení BLUETOOTH.

  • Vypněte reproduktor.

Tip

  • Pokud při zapnuté funkci „Stereo Pair“ vypnete jeden reproduktor, druhý reproduktor se automaticky vypne. Připojení BLUETOOTH mezi nimi se ukončí.

  • Po skončení přehrávání hudby se může připojení BLUETOOTH ukončit automaticky v závislosti na zařízení BLUETOOTH.

TP1002306920
Tato uživatelská příručka byla přeložena strojově. Strojové překlady neberou v potaz kontext a nemusí přesně odpovídat anglické verzi. Pro zobrazení anglické verze vyberte na stránce [Stránka pro výběr jazyka] možnost English.