Avslutte BLUETOOTH-forbindelse (etter bruk)

Når du er ferdig med å spille av musikk fra BLUETOOTH-enheten, kan du utføre en av følgende handlinger for å avslutte BLUETOOTH-tilkoblingen.

Når BLUETOOTH-tilkoblingen kobles fra, hører du varsellyden fra høyttaleren.

  • Deaktiver BLUETOOTH-funksjonen på BLUETOOTH-enheten.

    For nærmere opplysninger, se bruksanvisningen til enheten.

  • Slå av BLUETOOTH-enheten.

  • Slå av høyttaleren.

Hint

  • Hvis du slår av den ene høyttaleren mens stereopar-funksjonen er aktivert, slås den andre høyttaleren automatisk av. BLUETOOTH-forbindelsen slås av.

  • Når du er ferdig med å spille av musikk, kan det være at BLUETOOTH-forbindelsen avsluttes automatisk avhengig av BLUETOOTH-enheten.

TP1002306782
Vær oppmerksom på at denne hjelpeveiledningen er oversatt av en maskin. Maskinoversettelser er ikke kontekstsensitive og samsvarer kanskje ikke nøyaktig med den engelske versjonen av innholdet. For å se den engelske originalversjonen, kan du velge English fra [Side for valg av språk].