Przerywanie połączenia BLUETOOTH (po użyciu)
Po zakończeniu odtwarzania muzyki za pomocą urządzenia BLUETOOTH wykonaj jedną z poniższych czynności, aby przerwać połączenie BLUETOOTH.
Kiedy połączenie BLUETOOTH zostanie rozłączone, usłyszysz z głośnika dźwięk powiadomienia.
-
Wyłącz funkcję BLUETOOTH w urządzeniu BLUETOOTH.
Szczegółowe informacje można znaleźć w instrukcji obsługi urządzenia.
-
Wyłącz urządzenie BLUETOOTH.
-
Wyłącz głośnik.
Wskazówka
-
Jeśli wyłączysz jeden głośnik przy włączonej funkcji „Stereo Pair”, drugi głośnik wyłączy się automatycznie. Połączenie BLUETOOTH między nimi zostanie przerwane.
-
Po zakończeniu odtwarzania muzyki połączenie BLUETOOTH może zostać przerwane automatycznie, w zależności od urządzenia BLUETOOTH.
TP1002306828
Należy mieć na uwadze, że niniejszy Przewodnik pomocniczy został przetłumaczony przez maszynę. Tłumaczenia maszynowe nie uwzględniają kontekstu i mogą nie pokrywać się idealnie z wersją angielską. Oryginalną wersję w języku angielskim można wyświetlić, wybierając English w pozycji [Strona wyboru języka].