Henkilökohtainen audiojärjestelmäSRS-X77

Musiikin kuunteleminen PC-tietokoneelta verkon kautta (Windows 8) (Windows Media Player)

Tietokonetta voidaan käyttää ohjaimena (käyttölaitteena).

Musiikkia voidaan toistaa [Play To] -toiminnolla Windows Media Playerin käynnistämisen jälkeen. Käytä tietokoneen näytölle tulevien ohjeiden mukaan.

 1. Yhdistä kaiutin ja tietokone samaan verkkoon.

  Yhdistä kaiutin ja tietokone samaan langattoman reitittimen SSID-tunnukseen.

  LINK-ilmaisin syttyy oranssina tai vaaleanpunaisena, kun yhteys on muodostettu.

 2. Napauta NETWORK -painiketta.

  NETWORK-ilmaisin syttyy valkoisena ja kaiutin vaihtaa NETWORK-tilaan.

  Kaiutin voidaan myös vaihtaa NETWORK-tilaan automaattisesti sen sijaan, että napautetaan NETWORK-painiketta. Tämä tapahtuu toistamalla musiikkia [Play To] -toiminnolla Windows Media Playerin käynnistämisen jälkeen.

 3. Napauta hiiren kakkospainikkeella tietokoneen aloitusnäytössä.

  Jos kyseessä on kosketusnäyttö, pyyhkäise alhaalta aloitusnäytön yläosaan ja valitse sitten [All Apps] näytön oikeasta alakulmasta.

 4. Valitse [Windows Media Player].

 5. Paina hiiren kakkospainikkeella tai paina ja pidä toistettavaa kappaletta.
 6. Valitse [Play To] valikosta.

  Laiteluettelo tulee näkyviin.

 7. Valitse [SRS-X77].

 8. Toista valittu kappale ja säädä äänenvoimakkuus.

  Valittu kappale kuuluu kaiuttimesta.

Vihje

 • Kun SongPal-sovellus on ladattu ja asennettu älypuhelimeen/iPhoneen, voit käyttää sitä kaukosäätimenä kaiuttimeen yhdistettyjen laitteiden käyttämiseksi.

Huomautus

 • Edellä selostettu menetelmä on ainoastaan ohjeellinen. Yleensä tietokoneen ja kaiuttimen äänenvoimakkuustasoa ei synkronoida. Kuitenkin tietokoneeseen asennetun Windows Media Playerin version tai tietokoneen tilan mukaan äänenvoimakkuustasot saatetaan synkronoida.
 • Kaiutin voi toistaa tiedostomuotoja MP3, WMA, AAC ja WAV (vain AAC-tiedostoja, joiden tunniste on ”.m4a”, ”.mp4” tai ”.3gp” voidaan toistaa). Vaikka bittinopeutta ja tiedostomuotoa tuetaan, kaikkien tiedostojen toistoa ei voida taata ja erittelyissä voi olla muutoksia.
 • Kaiuttimella ei voi toistaa DRM (Digital Rights Management) -tekijänoikeuksin suojattuja tiedostoja. Tarkista napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tietokoneella olevaa WMA-tiedostoa, onko se DRM-suojattu. Jos tiedostossa on [License]-välilehti, se on DRM-suojattu.
 • Kun kuuntelet musiikkia kotiverkon kautta, se saattaa kestää jonkin aikaa, sillä jokaisen DLNA-yhteensopivan laitteen on tunnistettava parhaillaan käytettävä laite.
 • Joitakin sisältöjä ei ehkä voida toistaa DLNA-sertifioiduilla tuotteilla.