Imprimare

Mutarea aplicaţiilor pe un dispozitiv de memorie USB

Puteţi muta aplicaţiile descărcate pe un dispozitiv de memorie USB pentru a mări spaţiul disponibil al televizorului.

Notă

 • Atunci când formataţi un dispozitiv de memorie USB, toate datele salvate pe acesta vor fi şterse. Faceţi o copie de rezervă a datelor importante înainte de formatare.
 • Efectuarea acestei proceduri va formata dispozitivul de memorie USB pentru utilizarea exclusivă cu televizorul. Prin urmare, este posibil să nu puteţi utiliza dispozitivul de memorie USB pe un computer etc.
 • Anumite aplicaţii nu pot fi mutate pe un dispozitiv de memorie USB.
 1. Conectaţi un dispozitiv de memorie USB la televizor.
 2. Apăsaţi pe butonul HOME, selectaţi [Setări] — [Stocare și resetare] — dispozitivul de memorie USB dorit.
 3. Formataţi-l ca pe un dispozitiv de memorie internă.
 4. La finalizarea formatării, apăsaţi pe butonul HOME, apoi selectaţi [Setări] — [Aplicații].
 5. Selectaţi aplicaţia pe care doriţi să o mutaţi pe dispozitivul de memorie USB.
 6. Selectaţi dispozitivul de memorie USB din memoria de stocare utilizată. Aplicaţia este mutată pe dispozitivul de memorie USB.

Recomandare

 • Repetaţi paşii 4 - 6 pentru a muta şi alte aplicaţii pe dispozitivul de memorie USB.

Pentru a elimina un dispozitiv de memorie USB

 1. Apăsaţi pe butonul HOME, selectaţi [Setări] — [Stocare și resetare] — dispozitivul de memorie USB dorit, şi apoi selectaţi opţiunea de a-l îndepărta.

Notă

 • Dispozitivul de memorie USB este folosit numai pentru a salva aplicaţii. Pentru a utiliza dispozitivul de memorie USB în alte scopuri, trebuie să îl formataţi din nou.
 • Dacă ştergeţi o aplicaţie de pe dispozitivul de memorie USB folosind un computer, nu o veţi putea lansa de la televizor.
 • Dacă eliminaţi un dispozitiv de memorie USB de la televizor, nu veţi putea folosi aplicaţiile mutate pe dispozitivul de memorie USB respectiv.
 • Nu puteţi specifica un dispozitiv de memorie USB ca locaţie de instalare a unei aplicaţii. Mai întâi, trebuie să instalaţi aplicaţia pe televizor în mod obişnuit, şi apoi puteţi să o mutaţi pe dispozitivul de memorie USB.