Imprimare

Folosirea Wi-Fi pentru conectarea televizorului la reţeaua proprie

Dispozitivul de reţea LAN wireless încorporat permite accesarea internetului şi utilizarea avantajelor reţelelor într-un mediu fără cabluri.

 1. Computer
 2. Router (punct de acces) wireless
 3. Modem
 4. Internet
 1. Configuraţi-vă routerul (sau punctul de acces) wireless.
  Pentru detalii, consultaţi manualul de utilizare al routerului (sau al punctului de acces) wireless sau contactaţi persoana care a configurat reţeaua (administrator de reţea).
 2. Apăsaţi pe butonul HOME, apoi selectaţi [Setări] — [Reţea] — [Setare reţea] — [Simplu].
 3. Urmaţi instrucţiunile de pe ecran pentru a finaliza configurarea.

Pentru oprirea dispozitivului de reţea wireless încorporat

Pentru a dezactiva opţiunea [Wi‑Fi încorporată], apăsaţi pe butonul HOME, apoi selectaţi [Setări] — [Reţea] — [Setări avansate] — [Wi‑Fi încorporată].

Recomandare

 • Pentru semnale video uniforme în flux continuu:
  • Dacă este posibil, modificaţi setarea routerului dumneavoastră (sau a punctului de acces) wireless la o viteză standard de navigare în reţea, de exemplu 802.11n.
   Pentru detalii privind modificarea setării, consultaţi manualul de utilizare al routerului (sau al punctului de acces) wireless sau contactaţi persoana care a configurat reţeaua (administrator de reţea).
  • Dacă procedura de mai sus nu are niciun efect, modificaţi setarea routerului (sau a punctului de acces) wireless la 5 GHz, ceea ce poate contribui la îmbunătăţirea calităţii semnalului video în flux continuu.
  • În regiunea/ţara în care vă aflaţi, este posibil ca banda de 5 GHz să nu fie acceptată. Dacă banda de 5 GHz nu este acceptată, televizorul se poate conecta numai la un router (punct de acces) wireless care utilizează banda de 2,4 GHz.
 • Pentru a utiliza setarea de securitate WEP cu un router (sau punct de acces) wireless, selectaţi [Setări] — [Reţea] — [Setare reţea] — [Simplu] — [Wi‑Fi] — [Conectare din lista de scanare].

Notă

 • Setările necesare legate de reţea pot varia în funcţie de furnizorul de servicii de internet sau de router. Pentru detalii, consultaţi manualele de instrucţiuni asigurate de furnizorul de servicii de internet sau pe cele furnizate cu routerul. De asemenea, puteţi contacta persoana care a configurat reţeaua (administrator de reţea).
 • Dacă selectaţi opţiunea [Afişare parolă] în interfața de introducere a parolei, este posibil ca parola expusă să fie vizibilă şi pentru alte persoane.