Imprimare

Pe marginile ecranului apar benzi negre.

  • Unele dintre programele pe ecran lat sunt filmate la formate ale imaginii mai mari de 16:9 (acest lucru se întâmplă frecvent în cazul versiunilor cinematografice). Televizorul dumneavoastră afişează aceste programe cu benzi negre în partea superioară şi în partea inferioară a ecranului. Pentru detalii suplimentare, verificaţi documentaţia livrată cu DVD-ul (sau contactaţi furnizorul de programe).
  • Programele în format de imagine 4:3 vor avea benzi în partea stângă şi în partea dreaptă a ecranului.
  • Programele difuzate în formate HD (720p şi 1080i) cu conţinut 4:3 vor avea, în general, benzi negre în partea stângă şi în partea dreaptă a ecranului, adăugate de postul de televiziune.
  • Opțiunea [Format automat] din [Ecran] nu va extinde imaginea când benzile negre din părţile laterale ale ecranului sunt adăugate de postul de televiziune. Puteţi modifica manual setarea [Mod panoramic] la [Zoom panoram.] sau la [Zoom], noua valoare rămânând activă până când schimbaţi canalul/intrarea sau schimbaţi manual setarea [Mod panoramic] din nou.
  • Unele receptoare de cablu şi satelit pot, de asemenea, controla dimensiunea imaginii. Dacă utilizaţi un receptor, consultaţi-vă cu producătorul receptorului pentru mai multe informaţii.