Tulosta

Käyttöoppaan käyttö

Tässä käyttöoppaassa on ohjeet tämän television käyttöön. Voit katsoa lisätietoja television asennuksesta myös Asetusopas -oppaasta ja tämän television osien kuvaukset, tekniset tiedot sekä tiedot seinäasennuksesta Viiteopas -oppaasta.

Tästä käyttöoppaasta voit lukea halutut tiedot järjestyksessä tai hakea tiettyjä tietoja suoraan. Tee haku valitsemalla the search icon kuvaruudun yläreunasta.

Käyttöoppaan versiot

Television käyttöoppaasta on olemassa kaksi versiota: Käyttöopas (sisäinen) ja Käyttöopas (online). Käyttöoppaan (online) tarkastelua varten televisiossa on oltava Internet-yhteys. Vaihda sisäisen ja online-version välillä näytön yläreunassa sijaitsevan vaihtopainikkeen (A) avulla. Ruudun yläreunassa olevasta otsikosta voit tarkistaa, mikä käyttöopas näytetään tällä hetkellä.

Illustration of the location of switch button A
  1. Yhdistä televisio Internetiin.
  2. Vaihda käyttöopasversiota valitsemalla (A).

Huomautus

  • Television ohjelmisto on ehkä päivitettävä, jotta käyttöoppaassa kuvattuja uusimpia ominaisuuksia voidaan käyttää. Katso lisätietoja ohjelmistopäivityksistä Ohjelmistopäivitykset-sivulta.
  • Käyttöoppaan asetusten nimet voivat poiketa televisiossa näkyvistä nimistä television valmistuspäivän tai mallin/maan/alueen mukaan.
  • Käyttöoppaassa käytetyt kuvat ja piirrokset voivat poiketa omasta TV-mallistasi.
  • Rakennetta ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

Vinkki

  • Katso painetusta käsikirjasta tai Sony-tuoteluettelosta, onko televisiosi varustettu käyttöoppaassa kuvatuilla toiminnoilla.
  • Tämä käyttöopas on kirjoitettu kaikille alueille/maille. Tämän käyttöoppaan jotkin kuvaukset eivät sovellu joillekin alueille tai maille.