Ispis

Upotreba Vodiča za pomoć

U ovom je Vodiču za pomoć objašnjeno kako se koristiti ovim televizorom. Možete pogledati i u Vodič za postavljanje i potražiti opis postavljanja televizora te u Referentni vodič radi opisa dijelova, specifikacija i ugradnje na zid ovog televizora.

U ovom Vodiču za pomoć možete pročitati potrebne informacije redom ili ih izravno potražiti. Odaberite the search icon na vrhu zaslona kako biste ih potražili.

Verzije Vodiča za pomoć

Postoje dvije verzije Vodiča za pomoć za vaš televizor: Ugrađeni vodič za pomoć i Mrežni vodič za pomoć. Kako biste vidjeli Mrežni vodič za pomoć, vaš televizor mora biti spojen na internet. Kako biste prebacivali između ugrađenih i mrežnih verzija, koristite se gumbom za prebacivanje (A) na vrhu zaslona. Možete provjeriti koji je Vodič za pomoć trenutačno prikazan tako da pogledate naslov na vrhu zaslona.

Illustration of the location of switch button A
  1. Povežite TV s internetom.
  2. Odaberite (A) kako biste promijenili verziju Vodiča za pomoć.

Napomena

  • Kako biste se koristili najnovijim značajkama koje su opisane u Vodiču za pomoć, možda ćete morati ažurirati softver televizora. Detalje o ažuriranju softvera potražite na stranici Ažuriranje softvera.
  • Ovisno o datumu izdanja televizora ili modelu/zemlji/regiji, nazivi značajki u ovom Vodiču za pomoć mogu se razlikovati od onih koje se prikazuju na televizoru.
  • Slike i ilustracije korištene u Vodiču za pomoć mogu se razlikovati ovisno o modelu Vašeg TV-a.
  • Izgled i specifikacije podložni su promjenama bez prethodne obavijesti.

Savjet

  • Kako biste vidjeli je li vaš televizor opremljen nekom od funkcija opisanih u Vodiču za pomoć, pogledajte u papirnatom priručniku ili u Sony katalogu proizvoda.
  • Ovaj Vodič za pomoć napisan je za sve regije/zemlje. Neki se opisi sadržani u ovom Vodiču za pomoć ne primjenjuju za neke regije i zemlje.