Tulosta

Joitakin digitaalisia kanavia puuttuu.

Viritysalueen muuttaminen (käytettävissä alueen/maan mukaan)

Paina HOME-painiketta ja valitse sitten [Asetukset] — [Television katselu] — [Kanavat] — [Kanava-asetukset] — [Digi-tv-asetukset] — [Digikanavien viritys] — [Automaattivirityksen kaista].

[Normaali]
Hakee alueella/maassa käytettävissä olevia kanavia.
[Täysi]
Hakee käytettävissä olevia kanavia riippumatta alueesta/maasta.

Digitaalisten palveluiden päivitys

Voit suorittaa [Automaattiviritys], kun olet muuttanut uuteen asuntoon, vaihtanut palveluntarjoajaa tai haet hiljattain julkistettuja kanavia.

Automaattisten palvelupäivitysten määritys

Suosittelemme, että sallit uusien digitaalisten palveluiden automaattisen lisäämisen, kun niitä otetaan käyttöön, määrittämällä [Autom. Palveluiden päivitys] -asetukseksi [Päällä].

  1. Paina HOME-painiketta ja valitse sitten [Asetukset] — [Television katselu] — [Kanavat] — [Kanava-asetukset] — [Digi-tv-asetukset] — [Tekniset asetukset] — [Autom. Palveluiden päivitys] — [Päällä].

Jos se on pois käytöstä, saat ilmoituksen uusista digitaalisista palveluista näyttöön tulevalla viestillä, eikä palveluita lisätä automaattisesti.

Vinkki

  • Tämän toiminnon saatavuus vaihtelee alueittain/maittain. Jos sitä ei ole käytettävissä, lisää uusia palveluita suorittamalla [Automaattiviritys].