Nyomtatás

Alkalmazás áthelyezése USB-memóriaeszközre

A letöltött alkalmazások így már áthelyezhetők az USB-memóriaeszközre, amivel megnövelhető a televízió szabad tárterülete.

Megjegyzés

 • Az USB-memóriaeszköz formázásakor a rajta tárolt összes adat törlődik. Formázás előtt készítsen biztonsági másolatot a fontos adatairól.
 • Ezzel az eljárással az USB-memóriaeszközt kifejezetten a televízióval való használatra formázza, ezért esetleg nem fogja tudni használni számítógépen stb.
 • Vannak olyan alkalmazások, melyek nem helyezhetők át USB-memóriaeszközre.
 1. Csatlakoztassa az USB-memóriaeszközt a televízióhoz.
 2. Nyomja meg a HOME gombot, válassza ki a [Beállítások] — [Eszközbeállítások] — [Tárhely] — lehetőséget, majd a kívánt USB-memóriaeszközt.
 3. Formázza meg belső tárolóeszköznek.
 4. Ha végzett a formázással, nyomja meg a HOME gombot, majd válassza ki a [Beállítások] — [Alkalmazások] lehetőséget.
 5. Válassza ki az USB-memóriaeszközre áthelyezni kívánt alkalmazást.
 6. Válassza ki az USB-memóriaeszközt használt tárolóként. Az alkalmazás átkerül az USB-memóriaeszközre.

Tipp

 • Ismételje meg a 4–6. lépést az esetleges további alkalmazásoknak az USB-memóriaeszközre való áthelyezéséhez.

USB-memóriaeszköz eltávolítása

 1. Nyomja meg a HOME gombot, válassza ki a [Beállítások] — [Eszközbeállítások] — [Tárhely] — lehetőséget, majd a kívánt USB-memóriaeszközt, és válassza ki az eltávolítási opciót.

Megjegyzés

 • Az USB-memóriaeszköz csak alkalmazások tárolására használható. Ha az USB-memóriaeszközt más célokra szeretné használni, újra kell formáznia.
 • Ha számítógép segítségével töröl egy, az USB-memóriaeszközön tárolt alkalmazást, akkor a televízióról nem fogja tudni elindítani.
 • Ha eltávolítja az USB-memóriaeszközt a televízióból, az adott USB-memóriaeszközre áthelyezett alkalmazást nem fogja tudni használni.
 • Alkalmazás telepítési helyeként USB-memóriaeszköz nem jelölhető ki. Először telepítse az alkalmazást a televízióra a normál módon, és ezután már áthelyezheti az USB-memóriaeszközre.