Nyomtatás

Interaktív műsorszórási televíziós szolgáltatások használata

Szöveges információ megjelenítése

Megtekinthet szöveges és szövegalapú grafikus információkat, többek között a belföldi híreket, az időjárás-jelentést vagy a televízió-műsort. Böngészhet az Önt érdeklő információk között, majd egy szám megadásával kiválaszthatja, hogy mely információkat kívánja megtekinteni.

  1. Nyomja meg a (Szöveg) gombot szöveges információ megjelenítéséhez.

A digitális teletext szolgáltatás bemutatása

A digitális teletext szolgáltatás révén a gazdag tartalmakat tiszta grafikai elemekkel és képekkel tekintheti meg. Különböző funkciók állnak rendelkezésre, például oldalhivatkozások és egyszerűen használható navigáció. A szolgáltatást számos műsorszolgáltató támogatja. (Ezen funkció elérhetősége a modelltől/régiótól/országtól függ.)

A digitális interaktív alkalmazás szolgáltatás bemutatása

Az interaktív alkalmazás szolgáltatás jó minőségű szöveges és grafikai elemeket biztosít, továbbfejlesztett lehetőségekkel együtt. A szolgáltatást a műsorszórók támogatják. (Ezen funkció elérhetősége a modelltől/régiótól/országtól függ.)

Megjegyzés

  • Az interaktív szolgáltatás csak akkor érhető el, ha szerepel a műsorszolgáltató kínálatában.
  • Az elérhető funkciók és a képernyőn megjelenő tartalmak a műsorszolgáltatótól függően változnak.
  • Ha a feliratok be vannak kapcsolva, és elindít egy digitális teletext alkalmazást a (Szöveg) gomb használatával, akkor bizonyos esetekben a feliratok nem jelennek meg. Ha kilép a digitális teletext alkalmazásból, a felirat megjelenítése automatikusan helyreáll.

Az NVOD/MF szolgáltatás használata

Az NVOD (Near Video On Demand) és az MF (Multi Feed) olyan szabványok, amelyek lehetővé teszik egyidejűleg több műsor adását ugyanazon a csatornán.

Az NVOD a műsor több példányát jeleníti meg lépcsőzetes elrendezésben, míg az MF lehetővé teszi, hogy egyetlen csatornán több műsor közül válassza ki a kívánt műsort.

  1. Egy NVOD/MF csatorna megtekintése közben nyomja meg az ACTION MENU gombot.
  2. Válassza a [További csatornák] — elemet, majd a kívánt műsort.

Megjegyzés

  • Ez a funkció akkor érhető el, ha az NVOD/MF szolgáltatás szerepel a műsorszóró kínálatában.