Nyomtatás

USB-eszközön tárolt tartalom lejátszása

Műsorok USB-tárolóeszközre történő felvételével vagy a rögzített műsorok megtekintésével kapcsolatban további tájékoztatásért lásd: Televíziós műsorok felvétele.

USB-eszköz csatlakoztatása

Csatlakoztassa az USB-tárolóeszközt a televízió USB-csatlakozójához a rajta tárolt fényképek, zenék és videofájlok megtekintéséhez.

Illustration of the connection method
 1. USB-tárolóeszköz

Élvezze az USB-eszközön tárolt fényképeket, zenefájlokat és filmeket

Az USB-eszközökön tárolt fényképeket/zenéket/videókat megjelenítheti a televízió képernyőjén.

 1. Ha a televízióhoz csatlakoztatott USB-eszköz rendelkezik főkapcsolóval, kapcsolja be azt.
 2. Nyomja meg a HOME gombot, majd válassza ki az (Alkalmazások ikont) a főmenüben, majd válassza a [Médialejátszó] elemet.
  Ha a mellékelt távirányítón van APPS gomb, nyomja meg az APPS gombot.
 3. Válassza ki az USB-eszköz nevét.
 4. Válassza ki a mappát, majd a lejátszandó fájl nevét.

A támogatott fájlformátumok ellenőrzése

Megjegyzés

 • Egyes fényképek vagy mappák megjelenítése időbe telhet a kép és a fájl méretétől, valamint a mappában található fájlok számától függően.
 • Az USB-eszköz megjelenése némi időbe telhet, mert a TV minden alkalommal újra beolvassa az USB-eszköz tartalmát, amikor azt csatlakoztatják.
 • A tv-készüléken található összes USB-csatlakozó nagy sebességű USB. A kék USB-csatlakozó támogatja a SuperSpeed sebességet (USB 3.1 Gen 1 vagy USB 3.0). Az USB-elosztók nem támogatottak.
 • Az USB-eszköz elérésekor ne kapcsolja ki a televíziót vagy az USB-eszközt, ne válassza le az USB-kábelt, illetve ne távolítsa el vagy helyezzen be felvételi adathordozót. Egyéb esetben előfordulhat, hogy az USB-eszközön tárolt adatok sérülnek.
 • A fájltól függően előfordulhat, hogy még a támogatott formátumok esetén sem érhető el a lejátszás.

Tipp