Nyomtatás

A Wi-Fi funkció használata a televízió internethez/hálózathoz csatlakoztatásához

A beépített vezeték nélküli LAN-eszközzel hozzáférhet az internethez, és kihasználhatja a kábelmentes hálózati környezetek előnyeit.

Illustration of the connection method
 1. Számítógép
 2. Vezeték nélküli útválasztó
 3. Modem
 4. Internet
 1. Állítsa be vezeték nélküli útválasztóját.
  A részletekért tekintse meg vezeték nélküli útválasztója használati útmutatóját, vagy forduljon a hálózat beállítását végző személyhez (hálózati rendszergazda).
 2. Nyomja meg a HOME gombot, majd válassza a [Beállítások] — [Hálózat és internet] elemet.
 3. Válassza ki azt a hálózatot, amelyhez csatlakozni szeretne, és állítson be egy jelszót.
  Ha a TV nem csatlakozik az internethez/hálózathoz, lásd: A televízió nem tud csatlakozni az internethez/hálózathoz..

A beépített vezeték nélküli LAN-funkció kikapcsolása

 1. A [Wi-Fi], funkció letiltásához nyomja meg a HOME gombot, majd válassza a [Beállítások] — [Hálózat és internet] — [Wi-Fi] elemet.

Tipp

 • Tanácsok a folytonos videoadatfolyam-továbbításhoz:
  • Állítsa a vezeték nélküli útválasztó beállítását 802.11n vagy hasonló nagy sebességű hálózati szabványra.
   A beállítás módosításának részleteiért tekintse meg vezeték nélküli útválasztója használati útmutatóját, vagy forduljon a hálózat beállítását végző személyhez (hálózati rendszergazda).
  • Ha a fenti eljárás nem javít a helyzeten, módosítsa a vezeték nélküli útválasztó beállítását 5 GHz értékre, ami egyes esetekben javíthatja a videoadatfolyam-továbbítás minőségét.
  • Az országtól/régiótól függően előfordulhat, hogy az 5 GHz-es sáv nem támogatott. Ha az 5 GHz-es sáv nem támogatott, a televíziókészülék csak a 2,4 GHz-es sávon keresztül tud a vezeték nélküli útválasztóhoz csatlakozni.

Megjegyzés

 • A szükséges, hálózattal kapcsolatos beállítások az internetszolgáltatótól vagy az útválasztótól függően eltérőek lehetnek. A részleteket az internetszolgáltatótól kapott, vagy az útválasztóhoz mellékelt használati útmutatókban találja. Vagy forduljon a hálózat beállítását végző személyhez (hálózati rendszergazdához).
 • Ha kiválasztja a [Jelszó megjelenítése] lehetőséget a jelszómegadási képernyőn, a jelszó látható lehet a többi felhasználó számára.