Nyomtatás

Szoftverfrissítések

A Sony időről időre szoftverfrissítéseket bocsát rendelkezésre a működőképesség javítása érdekében, illetve hogy a felhasználók számára a legmodernebb televíziózási élményt biztosítsa. A szoftverfrissítések fogadásának legegyszerűbb módja a televízió internetkapcsolatának felhasználása.

Az automatikus szoftverletöltés bekapcsolása

A [Automatikus szoftverletöltés] funkció engedélyezéséhez nyomja meg a HELP gombot, majd válassza a [Rendszerszoftver-frissítés] — [Automatikus szoftverletöltés] elemet.

Tipp

  • A szoftver manuális frissítéséhez válassza a [Szoftverfrissítés] lehetőséget.
  • Ha nem kívánja automatikusan frissíteni a szoftvert, tiltsa le az [Automatikus szoftverletöltés] funkciót.

Megjegyzés

  • Az [Automatikus szoftverletöltés] kikapcsolt állapotában a televízió nem kap értesítést az elérhető esetleges szoftverfrissítésekről.

Szoftverfrissítés USB-tárolóeszközön keresztül

Ha nem rendelkezik hálózati kapcsolattal, a szoftvert USB-tárolóeszköz segítségével is frissítheti. Számítógépe segítségével töltse le a legújabb szoftvert a Sony támogatási webhelyéről egy USB-tárolóeszközre. Helyezze be az USB-tárolóeszközt a televízió egyik USB-csatlakozójába, és a szoftverfrissítés automatikusan elindul.

Ha USB-tárolóeszköz segítségével frissíti a televízió szoftverét, olvassa el a webhelyen az USB-tárolóeszközzel végzett frissítésre vonatkozóan közzétett figyelmeztetéseket.

A támogatási oldalról további információkat a Támogatási oldal oldalon olvashat.