Nyomtatás

Ha a televízió teljes visszaállítása (újraindítása) szükséges

Ha a kép nem jelenik meg a képernyőn, a távirányító nem működik, vagy egyéb hasonló probléma jelentkezik, állítsa alaphelyzetbe a televíziót az alábbi eljárással. Ha a probléma továbbra is fennáll, próbálja ki az alábbi eljárást a gyári beállítások visszaállításához.
Ha a televízióhoz egy külső USB-eszköz van csatlakoztatva, akkor a visszaállítás előtt válassza le az USB-eszközt a televízióról.

Áramellátás visszaállítása

 1. Indítsa újra a televíziót a távirányító segítségével.
  Tartsa kb. 5 másodpercig lenyomva a távirányító bekapcsológombját, amíg megjelenik a „Power off” üzenet.
  A televízió kikapcsol, majd mintegy egy perc elteltével automatikusan újraindul.
 2. Válassza le a hálózati tápkábelt (csatlakozókábelt).
  Ha a probléma az 1. lépést követően is fennáll, válassza le a hálózati tápkábelt (csatlakozókábelt) az elektromos hálózatról. Ezt követően nyomja meg a bekapcsológombot a TV-n és várjon 2 percet, majd csatlakoztassa vissza a hálózati tápkábelt (csatlakozókábelt) az elektromos hálózatra.

Tipp

A televízió újraindulását követően az Ön személyes beállításai és adatai nem vesznek el.

Gyári adatok visszaállítása

Ha a probléma a tápellátás visszaállítása után is fennáll, próbálja ki a gyári adatok visszaállítását.

Megjegyzés

A gyári beállítások visszaállítása törölni fogja a televízió összes adatát és beállítását (például: Wi-Fi- és vezetékes hálózati beállítások, a Google-fiók adatai és egyéb bejelentkezési információk, a Google Play és egyéb telepített alkalmazások).

 1. Nyomja meg a HOME gombot, majd válassza a [Beállítások] — [Eszközbeállítások] — [Visszaállítás] — [Gyári adatok visszaállítása] elemet.
 2. Válassza a [Minden adat törlése] lehetőséget.
  Ha a televízióhoz PIN-kód is tartozik, akkor a [Minden adat törlése] kiválasztásakor meg kell adnia.
  Ha a gyári beállítások visszaállítása sikeresen befejeződött, a televízió elindítja a Kezdeti beállítás varázslót. El kell fogadnia az alábbiakat: Google szolgáltatási feltételek és Google adatvédelmi szabályzat.