Afdrukken

Interactieve tv-diensten gebruiken

Tekstinformatie weergeven

U kunt tekstinformatie en op tekst gebaseerde grafische informatie bekijken, waaronder nationale nieuwsberichten, weervoorspellingen en de tv-programmering. U kunt informatie zoeken die u interesseert en vervolgens selecteren welke informatie u wilt weergeven door een getal in te voeren.

  1. Druk op de (tekst)-knop om tekstinformatie weer te geven.

Over de dienst voor digitale tekstinformatie

De dienst voor digitale tekst biedt een rijke inhoud met heldere graphics en beelden. Diverse functies zijn beschikbaar, zoals paginakoppelingen en een eenvoudige navigatiemethode. Deze dienst wordt door heel wat zenders ondersteund. (De beschikbaarheid van deze functie is afhankelijk van uw model/regio/land.)

Over de dienst voor digitale interactieve toepassing

De dienst voor interactieve toepassing biedt digitale tekst en graphics van hoge kwaliteit in combinatie met geavanceerde opties. Deze dienst wordt door zenders ondersteund. (De beschikbaarheid van deze functie is afhankelijk van uw model/regio/land.)

Opmerking

  • De interactieve dienst is alleen beschikbaar als deze wordt aangeboden door de zender.
  • De beschikbare functies en scherminhoud variëren afhankelijk van de zender.
  • Als u ondertitels geselecteerd hebt en u een digitale teksttoepassing start met behulp van de (tekst)-knop, is het mogelijk dat de ondertitels in bepaalde omstandigheden niet langer worden weergegeven. Wanneer u de digitale teksttoepassing sluit, zal de weergave van de ondertiteling automatisch hervat worden.

De dienst NVOD/MF gebruiken

NVOD (Near Video On Demand) en MF (Multi Feed) zijn standaards voor het gelijktijdig uitzenden van meerdere programma's op één zender.

NVOD biedt u meerdere kopieën van het programma in een gestapeld schema en MF maakt het mogelijk het gewenste programma te selecteren uit verschillende programma's op dezelfde zender.

  1. Druk tijdens het bekijken van een NVOD/MF-zender op de ACTION MENU-knop.
  2. Selecteer [Extra kanalen] — het gewenste programma.

Opmerking

  • Deze functie is beschikbaar als de zender NVOD/MF aanbiedt.