Afdrukken

Software-updates

Sony stelt regelmatig software-updates ter beschikking om de functionaliteit te verbeteren en gebruikers een nieuwe tv-ervaring te bieden. De eenvoudigste manier om software-updates binnen te krijgen is via een internetverbinding naar het tv-toestel.

Het automatisch downloaden van software inschakelen

Als u [Automatisch software download] wilt inschakelen, druk u op de HELP-knop en selecteert u vervolgens [Update systeemsoftware] — [Automatisch software download].

Hint

  • Als u de software handmatig wilt bijwerken, selecteert u [Software-update].
  • Als u de software niet automatisch wilt bijwerken, schakelt u [Automatisch software download] uit.

Opmerking

  • Wanneer [Automatisch software download] is uitgeschakeld, kan het tv-toestel geen meldingen ontvangen, ook niet wanneer er een software-update beschikbaar is.

Software bijwerken vanaf een USB-opslagapparaat

Als u geen netwerkverbinding hebt, kunt u de software ook bijwerken met een USB-opslagapparaat. Ga op uw computer naar de ondersteuningssite van Sony en download de software van die site op een USB-opslagapparaat. Steek het USB-opslagapparaat in een USB-poort van het tv-toestel en de software-update gaat automatisch van start.

Als u de tv-software bijwerkt vanaf een USB-opslagapparaat, lees dan goed de waarschuwingen op de website die betrekking hebben op updates vanaf een USB-opslagapparaat.

Zie de pagina Ondersteuningssite voor meer informatie over de ondersteuningssite.