Afdrukken

Het TV-menu gebruiken

Druk op de TV-knop terwijl u een tv-uitzending bekijkt om het [TV-menu] weer te geven. Er wordt een zenderlijst weergegeven in [TV-menu] en u kunt tijdens het tv kijken gemakkelijk programma's selecteren op andere zenders.

Wanneer u de ingebouwde tuner gebruikt, kunt u uw favoriete zenders toevoegen.

Afbeelding van het tv-scherm

Opmerking

 • Welk scherm en welke menu's worden weergegeven, hangt af van wat u bekijkt en van uw model/land/regio.
 1. Druk op de TV-knop terwijl u een tv-uitzending bekijkt.
  De TV-menu wordt aan de onderrand van het scherm weergegeven.
 2. Beweeg de markering naar links of rechts en selecteer het programma dat u wilt zien.
  Als u de markering omlaag beweegt en [TV-besturing] of [Afstandsbediening] selecteert, worden opties weergegeven die beschikbaar zijn tijdens het kijken. U kunt ook opties zoals [Digitaal] of [Kabel] selecteren om de weergegeven zenderlijst te wijzigen. (Welke opties worden weergegeven, hangt af van wat u aan het kijken bent.)

Hint

 • Als u [Toevoegen aan Favorieten] selecteert in het [TV-besturing], kunt u de zender waarnaar u kijkt, toevoegen aan [Favoriete zender].
 • Als u de app YouView hebt, kunt u op de TV-knop op de afstandsbediening drukken om YouView te starten. (Alleen Britse modellen)
 • U kunt ook de TV-knop op de afstandsbediening gebruiken om de zenderlijst van de kabel/satelliet receiver weer te geven. U doet dit als volgt.

  Druk op de HOME-knop en selecteer vervolgens [Instellingen] — [Tv kijken] — [Snelkoppeling voor TV-knop].

  Selecteer vervolgens de ingang waarop de kabel/satelliet receiver is aangesloten.

 • Als u een kabel/satelliet receiver hebt geconfigureerd tijdens de eerste installatie, kunt u op de TV-knop drukken om de zenderlijst van de kabel/satelliet receiver weer te geven.

  U kunt de kabel/satelliet receiver ook bedienen met het bedieningspaneel dat wordt weergegeven wanneer u [Afstandsbediening] selecteert.

  Modellen die geschikt zijn voor aansturing van een kabel/satelliet receiver, hebben [Instelling kabel-/satellietreceiver] in [Instellingen] — [Tv kijken] — [Externe ingangen].